joi, 7 iulie 2011

Trenduri: manichiura si nail-art

Trenduri: manichiura si nail-art

Estetica
Arunca o privire pe urmatoarele idei de manichiura ultra-sofisticata. Joaca-te cu o paleta de culori mai tari care sa iti permita sa iesi din anonimat prin insusi modul in care arata manichiura ta.

Culori si desene pentru manichiura ta

Multumita celor mai talentati si inspirati maestri in arta manichiurii, avem sansa de a experimenta o multime de idei care sa confere un farmec aparte unghiilor noastre. Incearca, in perioada sezonului cald, sa iesi din plictiseala cotidiana printr-o manichiura care sa te scoata in evidenta.
Nu ezita sa te inspiri din tendintele atat de populare, la un moment dat, si foloseste lac de unghii in culori cat mai vii.
Exerseaza-ti abilitatile intr-ale picturii pe unghii, pornind de la modele simple. Apoi, treptat, poti sa treci la modele tot mai complexe si mai provocatoare. Aceste exemple sunt perfecte pentru a ilustra versatilitatea unei manichiuri moderne. Stimuleaza-ti starea de spirit cu o manichiura splendida si plina de culoare.
Combina nuantele vibrante cu cele neutre pentru a crea o compozitie vizuala coplesitoare. Croieste-ti drumul catre succes, antrenandu-ti mana prin executarea unor modele cat mai impresionante.
manichiura





Prajiturelele, motivele florale sau stelele sunt, doar, cateva dintre modelele de baza pe care le poti folosi in decorarea unghiilor tale. Celebritatile sunt, de-a dreptul, innebunite dupa modelele tineresti si amuzante care pot fi aplicate foarte usor pe orice tip de unghii, fie ele lungi sau scurte.
Include in setul tau de ingrijire a unghiilor produse de calitate superioara care sa iti garanteze o mai lunga perioada de viata a manichiurii. Desenele reprezentand diferite animale sunt cele mai tari accesorii ale momentului.
Aceste tendinte incurajeaza decorarea unghiilor cu desene ce amintesc dungile zebrei, petele de leopard si alte modele. Arunca o privire mai atenta asupra acestor schite vizionare ale unui stil de manichiura in voga.
nail-art
Imita imaginile tale favorite dar ai grija sa pastrezi acuratetea lacului de unghii si sa ai, intotdeauna, o oja de foarte buna calitate la indemana. Jongleaza cu nuantele si asigura-te ca nu ramai blocata intr-un anumit stil prin limitarea la o scara de nuante unice.
Fluorescente, pastelate sau in tonuri neutre, toate sunt perfecte pentru a incununa si a conferi unicitate aspectului unghiilor tale. Lasa-te inspirata de aceste splendide modele si fie ca sedinta ta pro-frumusete sa inceapa chiar de acum!
Nu uita, manichiura este oglinda stilului tau!


                                                                                      Pe data viitoare ..Pa!

11zada

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu