vineri, 8 iulie 2011

Manichiura cu sclipici

Manichiura cu sclipici

Cosmetica
Alegerea celei mai bune manichiuri cu sclipici nu este ceea ce s-ar putea numi o sarcina foarte usoara. Din fericire, exista mai multe modalitati de a alege cel mai bun sclipici pentru manichiura ta.

Sclipiciul,”accesoriul” pentru o manichiura profesionala de invidiat

Inainte de toate, trebuie sa te decizi ce fel de sclipici iti doresti pentru manichiura ta. Daca vrei ca acesta sa fie unul mai subtil, va trebui sa te gandesti ce fel de textura iti doresti.
Sclipiciul pentru unghii vine in mai multe forme. Unele variante arata foarte bine pe unghii, se pot dispune uniform, in timp ce altele sunt destul de compacte.
lac de unghii cu sclipici
Apoi, trebuie sa te hotarasti daca doresti sa achizitionezi o sticluta intreaga cu sclipici sau iti cumperi un lac de unghii care are incorporat in el sclipiciul. Tu esti cea care decizi pe care doresti sa il achizitionezi, dar ai putea lua in considerare si posibilitatea de a cumpara lac de unghii incolor si pulbere de sclipici, pe care o poti amesteca in lacul respectiv si sa iti faci concentratia de sclipici pe care o doresti.
Unul dintre cele mai renumite brand-uri in ceea ce priveste produsele cosmetice pentru manichiura este Dollar Nail Art. Ei poseda o paleta de culori extrem de bogata, fiecare sticluta cu sclipici avand o culoare diferita si o concentratie proprie de sclipici.
Poti opta pentru un sclipici super-fin sau poti obtine un luciu foarte gros si compact. Poti merge pana la a decide ce forme ai dori pe unghii.
manichiura sclipitoare
Un alt brand, Trendy Princess, ofera, de asemenea, grade diferite de concentratie de sclipici si calitati exceptionale ale acestuia. Ei sustin ca femeile care au incercat aceste produse au marturisit ca sclipiciul lor nu se usuca pe periuta in contact cu aerul, blocand dispunerea pe unghii, ceea ce este un lucru deosebit de bun.
Acestea sunt doar cateva dintre firmele care produc sclipici pentru lacul de unghii. Fii vigilenta atunci cand alegi produsele cosmetice de care ai nevoie pentru a avea o manichiura profesionala admirabila!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu