vineri, 8 iulie 2011

Trucuri pentru machiaj – gelul pentru sprancene

Trucuri pentru machiaj – gelul pentru sprancene

Cosmetica
Toate stim cat de important este machiajul pentru o femeie, iar naturaletea si claritatea ochilor reprezinta punctul forte ale oricarei femei.
Gelul pentru sprancene este indicat pentru sprancenele cu prea multa personalitate, estetica acestora fiind extrem de importanta pentru fiecare femeie. O alternativa la acesta este aplicarea de spray-fixativ pe o periuta de dinti si pieptanarea sprancenelor pentru o mai buna sustinere si un control mai exact.

Exista o paleta diversa de culori pentru gelurile de sprancene, care va contribui cu brio la estetica fetei tale.Machiajul ochilor este extrem de important, iar acestea iti ofera mai multa culoare sprancenelor, mai mult control asupra lor.  E nevoie de un pic de indemanare pentru aplicarea acestor geluri colorate, insa efortul depus pentru folosirea lor in timpul machiajului merita.

Fii atenta la aplicarea gelului. Aplica-l doar pe sprancene. Combinatia de gel, pudra si sclipici confera sprancenelor un aspect mai delicat si mai plin. Foloseste pudra pentru a da forma dorita. Detaliile se pun la punct cu gelul pentru sprancene: acest truc de machiaj este util pentru sprancenele mai rare sau care necesita o alungire a capetelor pentru a evidentia ochii.

Gelul se aplica asemenea rimelului, avand grija sa nu ramana sprancene ridicate. Astfel, se obtine un looknatural, sprancenele tale bucurandu-se de o estetica desavarsita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu