vineri, 8 iulie 2011

Topul cosmetic al verii

Topul cosmetic al verii

Cosmetica
Specialiştii în frumuseţe de la cele mai importante reviste glossy s-au întâlnit şi au făcut un top al celor mai noi şi mai cool produse cosmetice. Mayra a pus mâna pe listă şi ţi le spune şi ţie! Iată-le!

Apa-gloss de la Bourjois

bourjoisBreaking news pentru buzele niciodată suficient de hidratate! Bourjois a creat apa de gloss (Eau de gloss) care conţine 14% apă pentru o hidratatare puternică a buzelor. Produsul este în 8 variante de culoare, de la roz discret până la roşu vibrant şi conţine mentol pentru o senzaţie răcoritoare de vară.

Artizanul Tom Ford

tom fordLumea fashion este înnebunită după parfumurile artizanale semnate de Tom Ford. 12 arome speciale au fost create după metode tradiţionale, toate dedicate verilor intense. Preferatul Mayra? Noir de noir.

Penseta Roncal

roncalMally Roncal, gurul sprâncenelor din New York, a creat o pensetă care nu tolerează nici cel mai mic fir de păr facial rebel. Ea a inventat penseta cu capete duble, care poate "prinde" şi cele mai mici "imperfecţiuni".

Crema de ochi "Sublimage"

chanelEste noul produs-obsesie pentru femeile cu priviri perfecte. Crema-contur de ochi scoasă de Chanel conţine extract de Vanilie planifolia, o plantă din Madagascar, ultima descoperire în combaterea cearcănelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu