vineri, 8 iulie 2011

Strugurel homemade din produse naturale

Strugurel homemade din produse naturale

Cosmetica
Este cunoscut de femei ca si lip-gloss si este un ruj lucios care devine tot mai popular. Mai nou rujul a fost inlocuit de acest lip-gloss si poti cu usurinta sa-l porti in poseta. Ai aici retete cum sa-ti faci singura propriul strugurel.
Buzele – sanatatea si aspectul frumos al acestora depinde de modul de hidratare pe care le-o oferim. Un rol extrem de important in hidratarea buzelor il are strugurelul.

Strugurel de fructe

Ingrediente:
  • 2 linguri de unt sau ulei vegetal;
  • 1 lingura de praf de fructe amestecate (pentru suc).
Preparare
Amesteca ingredientele de produse naturale intr-un bol la cuptorul cu microunde, pana se inmoaie. Pune cuptorul pe cea mai mare putere pentru 30 de secunde pana amestecul devine lichid. Toarna pasta intr-un recipient micut, inchis ermetic. Pune recipientul in frigider 20-30 de minute (pana se intareste) si noul tau ruj (lip-gloss) va fi gata.

Strugurel de afine

Ingrediente:
  • 10-12 afine proaspete;
  • 1 lingura ulei de migdale;
  • 1 lingurita de miere.
Preparare
Pune toate ingredientele din aceste produse naturale intr-un bol la cuptorul cu microunde, pentru cateva minute. Dupa aceea, amesteca si zdrobeste afinele. Apoi, scurge afinele pentru a indeparta bucatile de fructe sau seminte ramase pentru purificarea strugurelului. Pune amestecul intr-un recipient inchis ermetic si noul tau ruj homemadedin produse naturale este gata de folosire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu