vineri, 8 iulie 2011

Coafura de petrecere

Coafura de petrecere

Estetica
Se apropie o petrecere? Ai deja rochia, dar eziti in privinta coafurii? Nicio problema! Iti oferim toate sfaturile pentru a-ti gasi coafura care ti se potriveste, astfel incat sa stralucesti toata seara!
Coafura este o etapa obositoare din pregatirea pentru o petrecere…
Ai de ales intre coc, coada de cal simpla sau elaborata sau parul lasat liber. Ai multe posibilitati, dar nu prea stii ce sa alegi si asta pentru ca nu e totuna ce fel de coafura se potriveste unei fete rotunde sau unei fete ovale. In plus, coafura trebuie sa se potriveasca cu tinuta aleasa.

Coafura potrivita pentru petrecere

Coafarea parului lung sau mediu

Daca ai parul lung, poti realiza o multime de coafuri. Adapteaza coafura tinutei tale. Daca ai o tinuta stricta, poti sa-ti lasi parul liber sau ondulat, cu buclele asezate in fata, pentru a da impresia de volum. Sau mizeaza pe un look chic si prinde-ti parul intr-un coc. Daca ai o tinuta putin mai relaxata, mizeaza pe o coafura simpla si fara artificii.

Cum sa te coafezi daca ai parul scurt

Pentru parul scurt, exista mai putine coafuri din care poti alege. Totusi, nu este imposibil sa te aranjezi pentru o petrecere ci, din contra, poti miza pe natural! Este suficient putin gel sau spuma de par pe varfurile parului foarte scurt, pentru a pune in evidenta tunsoarea si pentru a conferi un efect „de seara” coafurii. De asemenea, poti peria parul putin mai lung si sa dai, astfel, un aspect mai sofisticat coafurii tale.

Coafura pentru parul ondulat

Ai bucle? Pune-le in evidenta! De ce sa nu combini bucle lasate libere cu bucle elaborate, pentru un look sofisticat? Sau, mai mult de atat, prinde-le intr-un coc cu ajutorul unor suvite buclate natural, iar coafura ta va avea un aspect glamour.

Cum sa-ti coafezi parul drept

Opteaza pentru o coada de cal sofisticata. Prinde-ti parul bine in spate si prinde coada de cal cu ajutorul unui elastic pe care sa-l acoperi cu o suvita de par. Un mic plus: daca ai o placa de intins parul, intinde coada odata prinsa, pentru un efect foarte chic. Iar daca ai ondulator, onduleaza cateva suvite din coada, pentru un efect glamour asigurat!

Coafuri de petrecere: cocul

Cocul nu are nicio vina! Merge cu orice tinuta, indiferent de ocazie. In plus, este foarte la moda anul acesta; prin urmare, este imposibil sa-l treci cu vederea! Eventual, il poti “decora” cu diverse elemente precum perle, pene (pentru o seara exotica!) etc. Joaca-te cu cocul tau, in functie de tema petrecerii la care mergi.
Pentru un efect romantic, lasa-ti in fata cateva suvite ondulate.

Coafura si tinuta cu decolteu in forma V sau de inima

Decolteurile in V iti pun in evidenta fata. De aceea, parul lung poate fi lasat liber, pe umeri. De asemenea, poti opta pentru o coada de cal sofisticata.

Coafuri pentru tinute cu decolteu rotund

Decolteul rotund taie din inaltime; prin urmare, alege o coafura care presupune sa-ti prinzi parul. Cocul simplu, foarte la moda anul acesta, cocul in forma de banana, coada de cal, simpla sau structurata…depinde de tine ce alegi!

Cum sa te coafezi daca ai fata sub forma de triunghi

Ai barbie ascutita si frunte lata? Este ceea ce numim o fata sub forma de „triunghi rasturnat”. Acopera-ti fata cu parul, adica intr-o coafura in scari, care va incadra forma fetei tale. Prin urmare, intinde-ti parul!

Cum sa te coafezi daca ai fata ovala

Este fata cu forma ideala, deoarece curbele sunt bine echilibrate, iar fata iti permite orice tip de frizura. Pentru petrecere, alegi clasicul coc. Sau daca ai parul de lungime medie sau buclat, il poti lasa liber, coafat in prealabil cu gel sau spuma de par, pentru un efect foarte natural, care se va asorta oricarei tinute.

Coafura pentru fata patrata

Trebuie sa “indulcesti” conturul fetei. Mizeaza pe volum in varful capului. Daca ai parul de o anumita lungime, il poti prinde in coc sau intr-o coada de cal, lasand cateva suvite in fata pentru a incadra si a indulci forma patrata a fetei. Sau il poti lasa la fel de bine desfacut pentru un efect contrastant!
Asadar, coafura de petrecere? Acum, nimic mai simplu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu