vineri, 8 iulie 2011

Top 6: ojele Mayrei

Top 6: ojele Mayrei

Cosmetica
E greu sa gasesti o oja buna… unele sar prea repede, altele ingalbenesc unghiile, unele nu au o textura destul de bogata, in timp ce altele au una mult prea groasa ce lasa unghiile pline de “cocoloase”.
Ne-am gandit si ne-am razgandit pana am realizat pentru voi un top 6 al celor mai bune oje. Iata ce a iesit:

1. Chanel Le Vernis


chanel
Casa Chanel lanseaza in fiecare sezon o oja sau doua Le Vernis in editie limitata. Fashionistele asteapta cu sufletul la gura urmatoarea provocare Chanel, iar sticlutele de oja dispar instant de pe rafturile magazinelor de specialitate.
De ce este atat de buna? Pentru ca este rezistenta si nu este nevoie decat de un singur strat pentru o culoare puternica si stralucitoare. Asta fara sa amintim de culorile superbe din fiecare sezon.
Anul acesta Chanel a prezentat o noua colectie in editie limitata – Paris-Moscou. Vestea buna? Cele trei culori propuse sunt fenomenale. 

2. Essie


essie
Cand spui Essie spui calitate exceptionala, durabilitate mare si o paleta de culori infinita care nu se termina parca niciodata.
Toata lumea se da in vand dupa oja Essie, de la vedete, la super-modele si de la beauty editori, pana la personalul din saloanele de specialitate.
De ce Essie? Pentru ca este o oja foarte durabila (sare foarte greu), usor de aplicat si care se usuca foarte repede.

3. Nars


nars
Noua tehnologie de la Nars iti promite durabilitate, flexibilitate si un aspect extrem de lucios. De asemenea, brand-ul a adaugat la formula originala si protectie UV.
Produsele Nars sunt de o calitate foarte buna, iar oja nu face exceptie de la aceasta regula. 
De ce Nars? Culorile sunt intotdeauna fabuloase, se aplica foarte usor si sare foarte greu! Cred ca am spus destul.

4. Opi


opi
La fel ca ojele prezentate mai sus, nici oja de la Opi nu face exceptie de la regulile de baza ale unei oje de calitate: durabilitate, uscare rapida si culori cat mai variate.
Despre ultima parte nici nu incape indoiala la Opi, paleta de culori este extrem de vasta, iar nuantele sunt completate cu unele noi in fiecare sezon.
De la pasteluri si nuante delicate si pana la culori tari, Opi le are pe toate!

5. Sephora


sephora
Daca esti in cautarea unor culori tari/neon, Sephora este locul unde trebuie sa mergi. In materie de culori traznite, Sephora nu are competitie (ei bine, poate Opi)!
Rezistenta ojei este medie, culorile sunt fenomenale, iar textura este de calitate (cel putin pana ajungi la jumatatea sticlei, mai apoi s-ar putea sa intampini probleme – uscare, ingrosare.

6. Peggy Sage


peggy sage
Peggy Sage este o alta firma ce produce oje de calitate. Intalnite mai ales in saloanele profesionale, acest lac de unghii se face remarcat atat prin culorile vibrante, cat si prin calitate.
Colectia lor contine atat lacuri transparente, cat si nuante subtile sau culori tari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu