sâmbătă, 23 iulie 2011

Look a la Angelina Jolie

Cosmetica
Saptamana trecuta Angelina Jolie a facut ravagii pe covorul rosu de la SAG Awards 2008. A purtat o superba rochie vintage semnata Hermes (de la boutique-ul Rare Vintage din New York), iar de machiaj si par s-au ocupat Mary Burton si David Babaii, care ne dezvaluie secretul unui look a la Angelina.
Mary a incercat sa pastreze aerul vintage al rochiei si a ales un machiaj natural in stilul anilor '60 – '70.
Pentru ca Angelina nu e adepta machiajului pronuntat, Mary Burton a folosit un machiaj foarte natural pe care l-a realizat cu ajutorul urmatoarelor produse cosmetice:
chanelFond de ten Pro Lumiere de la Chanel. Pentru un efect cat mai natural, make-up artistul a combinat mai multe nuante de fond de ten.
blush
Apoi a aplicat un blush cu tenta portocalie pe pometi (Laura Mercier).
fardIar pentru machiajul ochilor a folosit fardul Hydro-Powder de la Shiseido, pentru a crea un efect cremos si natural pe pleoapa mobila.
lancome
Tot pentru machiajul ochilor a folosit si un tus Lancome Artline.
Buzele au fost pastrate cat mai naturale, folosindu-se un lip-gloss in nuante asemanatoare cu cele ale pielii.
David Babaii – hair-stylistul – spune ca parul Angelinei a fost foarte usor de aranjat. A fost nevoie de un drot foarte mare si putin fixativ pentru volum. A impartit parul in opt suvite pe care le-a ondulat cu ajutorul drotului (in bucle cat mai mari si rebele), iar la sfarsit a fixat coafura cu ajutorul unui spray.
Usor, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu