duminică, 24 iulie 2011

Buze stralucitoare Miss Sporty

Buze stralucitoare Miss Sporty

Cosmetica
Doar un gloss iti poate transforma look-ul fundamental. De la un machiaj subtil, poti trece, printr-o simpla atingere, la buze de diva, pline, ispititoare, stralucitoare.
Miss Sporty iti daruieste 2 noi gloss-uri care te vor fermeca in aceasta vara: XX Volume Lip Gloss, cu extract de mentol
si Hollywood Lip Gloss, extra stralucitor.


Miss Sporty XX Volume Lip Gloss


Chirurgia estetica este so last season… Aceasta formula de marire instantanee a volumului buzelor, te face sa uiti de ac. Cu ajutorul combinatiei mentolate simti cum magia se intampla. Substanta activa din mentol stimuleaza colagenul din buze si acestea se umfla usor, devenind extreme de ispititoare. Indrazneste…intepaturile delicioase pot crea dependenta! XX Volume Gloss este noua ta arma secreta!

Miss Sporty Hollywood Lip Gloss


Upgrade pentru buzele tale. Vrei sa te faci remarcata? Cu noul Miss Sporty Hollywood Lip Gloss este foarte simplu. Este stralucitor, seducator, lucios si te ajuta sa obtii un uimitor efect 3D. Acesta este un gloss demn de covorul rosu, asadar iesi din limuzina si lasa-te scaldata de lumina reflectoarelor… acum este randul tau sa stralucesti ca un star!      
Nuante senzuale
Nu sti ce culoare glam sa alegi pentru buzele tale atat de pline? XX Volume si Hollywood Lip Gloss iti ofera fiecare cate 6 nuante in tendinte, pentru ca tu sa-ti pastrezi buzele minunat colorate oricare ti-ar fi starea de spirit.

Ambalaje sexy


Acestea sunt cu adevarat niste tuburi de gloss foarte sexy! Suple, cu forme atat de ispititoare, cu siguranta nu te vei opri la doar la unul singur. Alege un tub sau chiar trei si vei avea buze mai pline si mai stralucitoare 7 zile din 7.

Pret de raft recomandat:


XX Volume Lip gloss si Hollywood Lip gloss: 10.83 RON

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu