vineri, 8 iulie 2011

Machiaj profesional de vedeta: Heidi Klum

Machiaj profesional de vedeta: Heidi Klum

Cosmetica
Heidi Klum este foarte frumoasa si in anii in care a activat ca model a furat cateva trucuri de la stilisti. La un eveniment monden, Heidi si-a pus tot talentul la bataie pentru a fi stralucitoare, la propriu. Insa, totul cu mult bun gust si masura…
Iata mai jos un machiaj de vara senzational, care te va face sa te simti ca o diva.

Trucuri pentru un machiaj profesional

1. Demachiaza-te riguros, exfoliaza-ti tenul si apoi aplica o masca hidratanta. Dupa ce ai dat jos masca, tonifiaza-ti tenul cu o solutie speciala.
2. In loc de crema hidratanta de zi obisnuita, foloseste o crema autobronzanta cu efect de stralucire sau cu particule sclipitoare. Intinde-o bine pe fata, decolteu, urechi, ceafa, fara sa uiti nicio particica neacoperita.
machiaj heidi klum
3. Daca ti se pare ca tenul tau nu arata foarte bine, poti amesteca in parti egale fond de ten cu aceasta crema stralucitoare si apoi sa aplici amestecul pe fata. Vei obtine un machiaj profesional de vedeta impecabil.
4. Foloseste un anticearcan doar sub ochi, intr-un strat subtire.
5. Pudra nu este necesara, mai ales vara. Insa daca vrei sa iti fixezi machiajul, foloseste o pudra cu efect stralucitor, in aceeasi nuanta cu pielea ta sau cu fondul de ten. Sfatul nostru este, insa, sa renunti la pudra!
6. Pe pometi intinde un blush crema auriu sau peach, intr-o maniera discreta, atat cat tenul tau sa para sarutat de soare.
7. Contureaza-ti ochii cu un creion sidefat maro si intinde fard bej stralucitor pe pleoapele mobile. Tine cont: aceste farduri pot arata foarte ieftin daca le folosesti din abundenta!
8. Rimelul negru este absolut necesar pentru machiajul ochilor caprui! Doua straturi de black mascara de volum se pot aplica rapid si cu incredere. Alege varianta rezistenta la apa.
machiaj profesional
9. Iti poti pune si sprancenele in evidenta cu putin fard auriu sau maro.
10. Pentru buze, alege un ruj hidratant nude, care capteaza lumina. Nu folosi gloss, pentru ca se sterge mult mai repede, iar un ruj cremos va arata intotdeauna mai bine.
Daca iti doresti un machiaj ca cel al lui Heidi Klum, tine cont de aceste sfaturi pentru machiajul ochilor caprui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu