vineri, 8 iulie 2011

Cum sa pari mai inalta?

Cum sa pari mai inalta?

Estetica
Multe femei isi doresc sa fi fost mai inalte. Nu conteza ce inaltime ai, poti sa o folosesti in avantajul tau. Si cea mai mica persoana poate obtine cativa centimetri in plus, vizual, urmand urmatorii pasi.

Trucuri pentru a parea mai inalta

1. Stai dreapta

Nimic nu micsoreaza mai rapid decat statul cocosat. Chiar daca stai jos sau in picioare, incearca sa stai dreapta. Cu cat stai mai mult dreapta, cu atat mai repede va deveni un obicei. Ca bonus, daca stai dreapta, muschii abdominali se intaresc si acest lucru te va ajuta sa arati mai slaba.
silueta alungita

2. Ai incredere in tine

Cand esti increzatoare, pasul se prelungeste si arati mai inalta, in  mod natural. Ai incredere in tine si vei castiga cativa centimetri vizual, instantaneu.

3. Hainele din garderoba te ajuta sa pari mai inalta

Exista cateva modificari pe care le poti face pentru a parea mai inalta. Incepe cu culori monocromatice. Asta nu inseamna sa porti negru in fiecare zi. Coordoneaza-ti garderoba astfel incat sa creezi un aspect pe o singura linie, in loc de a asorta culori. Pantalonii largi sau pantaloni pana la cizma, vor ajuta, de asemenea, ca picioarele tale sa arate mai lungi.

4. Lenjeria care ti se potriveste

Incepe cu sutienul potrivit. Apeleaza la ajutor profesionist. Ridicarea sanilor cu sutienul potrivit va adauga, din start, cativa centimetri inaltimii tale. Daca pieptul iti atarna, vei parea mica.

5. Poarta tocuri

Tocurile cui nu merita bataia de cap, fiindca poate fi foarte dureros sa stai pe ele o zi intreaga. In locul lor, alegetocuri de 5-7 centimetri, care sunt destul de confortabile ca sa-ti permita sa umbli si sa stai dreapta toata ziua. Foloseste un pantof cu varful ascutit sau ingust, pentru a crea efectul de alungire a picioarelor.
tocurile te fac mai inalta

6. Accesorii

Cerceii sau colierele voluminoase pot crea efectul de micsorare a corpului. Foloseste un singur metal (argint sau aur), iar modelul sa fie finut. Cand vrei sa porti un colier, alege unul cu lant mai lung si cu un pandantiv micut. V-ul creat de lantisor va atrage privirea in jos si te va face sa arati mai inalta.
Inaltimea nu este un lucru pe care sa-l poti schimba. Avand incredere inseamna sa accepti ceea ce ti-a dat natura, pe verticala, iar aplicarea catorva sfaturi simple te vor ajuta sa profiti la maximum de ceea ce ai. Cu putina planificare, iti poti crea o garderoba sofisticata si eleganta care te va face sa arati mai inalta si mai subtire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu