vineri, 8 iulie 2011

Sfaturi pentru machiaj

Sfaturi pentru machiaj

Cosmetica
Am adunat unele dintre cele mai populare si folositoare sfaturi in materie de machiaj, fie ca vorbim despre ochi sau alte componente ale fetei. Sunt sigura ca vei iubi aceste sfaturi.
Unele sfaturi provin de la experti in machiaj, iar altele de la vizitatorii nostri. Iata cateva sfaturi excelente de machiaj gratuit
  1. Aplica putina pudra usoara sub ochi, cand aplici nuante inchise de fard de pleoape, pentru a prinde orice particule in cadere si pentru a preveni patarea pielii
  2. Confera volum buzelor tale prin aplicarea unui ruj deschis la culoare si usor. Sau fa-le sa para mai mici prin aplicarea unei culori mai inchise si mate.
  3. Daca nu ai un produs special de conturare pentru pometi, foloseste o pudra normala pentru fata cu cateva tonuri mai inchisa decat cea obisnuita pentru a subtia pometii.
  4. Adauga o picatura de ulei de alune, disponibil in orice farmacie, pentru a transforma un fond de ten obisnuit intr-unul medicinal, va face minuni pe pielea grasa, predispusa la acnee si cosuri.
  5. Rimeleaza genele inainte de a aplica genele false pentru a le fixa mai bine.
  6. Daca arati obosita intinde putin corector pe colturile exterioare ale ochilor – te va ajuta sa arati ca si cum ai fi avut un somn linistit.
  7. Daca nu ai timp pentru un machiaj complet, dar vrei sa arati extraordinar, aplica-ti un ruj rosu in nuanta deschisa – este o culoare stralucitoare si vesela care iti ilumineaza imediat fata.
  8. Nu aplica niciodata machiajul daca urmeaza sa folosesti uscatorul de par – caldura emanata te poate face sa transpiri si iti poate cauza scurgerea machiajului.
  9. Culoarea fardului de pleoape pudra poate fi intensificata prin inmuierea pensulei de aplicare in apa in prealabil.
  10. Mentine-ti genele netede si suple prin pieptanarea lor cu petrol inainte de culcare seara.
  11. Aplica un blush cremos cu miscari descendente pentru a preveni agatarea particulelor de culoare in firicelele de par de pe fata ta.
  12. Daca rimelul tinde sa se intareasca pe genele inferioare incearca sa folosesti o perie mica si subtire pentru a aplica culoare pe gene individual.
  13. Asigura-te ca ii acorzi cremei hidratante suficient timp sa se absoarba inainte sa incepi aplicarea machiajului, intrucat va usura procesul.
  14. Daca creionul contur este prea tare si iti trage pielea, tine-l langa un bec cateva secunde inainte sa-l aplici.
  15. Luciul de buze poate arata sofisticat daca aplici doar un punct in mijlocul buzei inferioare.
  16. Daca esti nesigura unde sa aplici blush-ul, ciupeste-ti usor obrajii. Daca iti place efectul, aplica blush-ul in aceeasi zona – va arata natural!
  17. Pentru a preveni alunecarea rujului pe dintii tai, incearca aceste sfaturi – dupa ce aplici rujul pune-ti degetul in gura, strange buzele si trage-l afara.
  18. Femeile care poarta ochelari au nevoie de sfaturi speciale pentru machiaj. Daca suferi de miopie, ochelarii iti vor face ochii sa para mai mici. Astfel, opteaza pentru un fard de pleoape mai deschis la culoare si mult rimel, pentru a te asigura ca ochii tai nu „dispar”.
  19. Putin fond de ten masat usor pe sprancene si periajul cu o periuta de dinti veche le va lumina instant.
  20. Pentru un blush rezistent in zile insorite sau nopti fierbinti, aplica atat un blush crema cat si unul pudra. Aplica blush-ul crema prima data, fixeaza-l cu o pudra translucida si presara cu un blush pudra.
  21. Pentru a-ti inviora ochii foloseste creion contur alb in coltul interior al ochiului.
  22. Poarta intotdeauna roz in combinatie cu portocaliu, este ideal pentru o intalnire.
  23. Pentru a-ti forma si ingriji sprancenele, aplica putin fixativ pe ele si periaza-le cu o periuta de dinti, iti infrumuseteaza fata.
  24. Aplica o nuanta gri pe pleoape apoi o culoare mai deschisa, cum ar fi rozul si mai adauga putin gri deasupra; functioneaza! si arata minunat.
  25. Daca vrei sa arati precum un supermodel, aplica putina crema hidratanta si vei arata foarte proaspata instant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu