vineri, 8 iulie 2011

Manichiura zebra

Manichiura zebra

Cosmetica
Daca vrei sa iesi in evidenta, opteaza pentru o manichiura zebra. Poti adopta un look safari, iar cei din jur te vor remarca imediat.
Daca te-ai plictisit de manichiura clasica, alege un model inedit pentru unghii: stilul zebra.
Acest stil este foarte versatil. Se poate executa in orice culoare, iar modelele de unghii depind doar de tine.

Manichiura zebra

In fiecare vara, pe podiumurile de prezentare apar modele de unghii ce ilustreaza aventurile unui safari, de la imprimeuri ce imita girafa, la cele ce seamana cu zebra. In timp ce o imbracaminte imprimata cu asemenea desene  nu se potriveste oricarei femei, manichiura zebra este preferata de multe reprezentante ale sexului frumos.
manichiura zebra
Manichiura zebra conventionala este o combinatie intre alb si negru, dar acest lucru nu inseamna ca nu poti incerca si alte combinatii. Cea mai buna modalitate de a obtine un efect funky este sa faci o combinatie de albastru fosforescent si verde lime. Cine se asteapta la o asemenea combinatie de culori pe unghii? Efectul, insa, este extraordinar!
Daca doresti sa iti faci tu singura manichiura, ar fi bine sa o faci in culorile care se potrivesc cel mai bine cu culoarea ta naturala. Uneori, o combinatie intre alb si negru poate fi coplesitoare. Poti gasi, pe piata, abtibilduri cu desen ce imita zebra, iar daca doresti sa-ti pictezi unghiile, vei gasi, mai mult ca sigur, in propria-ti casa, instrumente potrivite cu care sa o faci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu