vineri, 8 iulie 2011

7 sfaturi pentru aplicarea rimelului

7 sfaturi pentru aplicarea rimelului

Cosmetica
Aplicarea rimelului pe gene este un rau necesar. Cu cateva sfaturi, folosindu-l, vei ajunge sa ai niste gene de o frumusete deosebita, lungi si cu un aspect bogat de invidiat.
Daca nu ai fost binecuvantata de la natura cu gene lungi, poti suplini acest “neajuns” prin aplicarea rimelului care, pentru unele femei, ajunge sa fie tot atat de nelipsit ca… ochelarii. Indiferent cate farduri ai folosi sau ce fel de ruj ti-ai aplica pe buze, pana cand nu iti rimelezi genele, nu vei avea un machiaj complet si perfect.
Rimelul este, de asemenea, unul dintre cele mai ciudate produse de machiaj, deoarece este un fel de derivat din gudron.
aplicarea rimelului
Inca astept si sper ca se vor gasi niste companii producatoare de cosmetice capabile sa descopere un produs similar rimelului, dar pe care sa nu il simti pe gene ca pe un lipici si aceasta deoarece sunt una dintre persoanele care nu se bucura de gene lungi si, de aceea, trebuie sa imi aplic, zi de zi, rimel, pentru a uita de acest neajuns.
In aceasta situatie, dupa folosirea acestui produs cosmetic atata timp, am descoperit cateva trucuri pentru a faceaplicarea rimelului ceva mai tolerabila.

Aplicarea rimelului

1. Foloseste, pentru inceput, ondulatorul de gene. Astfel, procesul nu va mai dura atat de mult timp si nu va fi nevoie sa mai folosesti atat de mult rimel.
2. Evita rimelul colorat, cu exceptia situatiei in care doresti un aspect tehno.
3. Curata cu finete surplusul de rimel, pentru ca acesta sa nu ramana ca niste bulgarasi atarnati pe genele tale si sa le dea un aspect total inestetic.
4. Aplica rimelul pe genele pleoapelor superioare, pornind de la baza, prin miscari repetate, din aproape in aproape, pana ce ajungi la baza ochiului. Abia dupa aceea pune, din nou, rimel pe bagheta de aplicare si treci la celalalt ochi.
cum sa aplici rimelul
5. In ceea ce priveste tipurile de rimel, foloseste un rimel rezistent la apa daca, dupa aplicare, te gandesti sa faci dus sau prevezi o situatie in care nu iti vei putea stapani lacrimile, deoarece nimic nu e mai dizgratios decat niste ochi plini de vopsea neagra de jur imprejur si care se prelinge pe obraz…
6. Indeparteaza in fiecare seara, inainte de culcare, rimelul de pe gene cu ajutorul unui demachiant adecvat.
7. In ce priveste tipul de rimel folosit, va trebui sa incerci mai multe astfel de produse de machiaj, pana il vei gasi pe cel mai potrivit pentru tine.
Aplicarea rimelului pare ceva simplu, dar daca nu e folosit corespunzator genele tale pot primi nu tocmai aspectul mult asteptat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu