vineri, 8 iulie 2011

Top 3 cele mai bune rimeluri

Top 3 cele mai bune rimeluri

Cosmetica
Astazi vrem sa iti facem cunostinta cu cele mai laudate si folosite tipuri de mascara: trei firme diferite, trei pareri de la expertii in beauty si inca trei de la consumatoare. Daca inca esti in cautarea rimelului perfect, poate astazi ea va lua sfarsit. Sa-i dam drumul!

3. Lancome Hypnose Mascara

lancomeExpertii sunt foarte incantati de acest produs. Kiley Kuchler declara ca ea are niste gene lungi, dar subtiri, iar atunci cand foloseste Lancome Hypnose Mascara, primeste foarte multe complimente.
Rimelul Lancome Hypnose vine la pachet cu o periuta patentata POWERFULL, o formula unica SoftSculpt ™ (bogata in Vitamina B5) si cu promisiunea ca iti mareste de sase ori volumul genelor.
Parerea consumatorului: "Este un rimel perfect daca iti doresti sa adaugi volum si lungime genelor tale. In plus, le si separa intr-un mod miraculos."

2. Dior Diorshow Mascara

diorDiorshow este cel mai de succes rimel creat vreodata de casa Dior. Expertii nu mai inceteaza sa-l laude, vedetele il declara rimelul no 1, revistele il recomanda, iar make-up artistii declara in cor ca este rimelul PERFECT.

1. Chanel Inimitable

chanelDupa cum spune si numele, rimelul de pe locul intai este "inimitabil si multidimensional". Un produs despre care expertii declara ca o data ce l-ai folosit, nu ai cum sa iti doresti alt produs. Cu o singura aplicare, Chanel Inimitable iti ofera tot ce ti-a putea dori vreodata de la un rimel: lungeste, adauga volum, curbeaza, separa, este rezistent si precis datorita periutei speciale.
Parerea consumatorului: "Dupa multe tuburi de rimel am ajuns la Chanel Inimitable si am ramas mai mult decat surprinsa! Tot ce se spune in reclama este adevarat, e rimelul la care au visat dintotdeauna. Dupa o singura aplicare o sa arati senzational!"
Care sa fie? 1, 2 sau 3? Eu merg pe mana celor de la Chanel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu