sâmbătă, 23 iulie 2011

Noutati beauty de vara

Cosmetica
Un nou sezon vine cu noi produse cosmetice create special pentru aceasta perioada a anului. Afla care sunt cele mai noi inovatii in materie de machiaj si cosmetica. Avem seruri anti-rid, parfumuri, oje, rujuri, dar si lotiuni autobronzante pentru sezonul estival.


1. Lancome Flash Bronzer (Anti-Age)


lancome
Marele brand Lancome a invatat o lectie extrem de folositoare atat pentru ei, cat si pentru noi (clientii): produsele cosmetice care inglobeaza mai multe proprietati sunt extrem de cautate. Astfel, pentru sezonul estival iti propun un ser pentru fata care nu este doar un autobronzant, ci si o solutie impotriva ridurilor.
Mai mult, Lancome Flash Bronzer are o formula bogata in vitamina E si extract de alge marine algisium C (extract ce mareste productia de colagen), dar si un SPF 15 (factor de protectie solara).

2. Opi South Beach


opi
Va mai aduceti aminte de melodia cantata de Will Smith, aceea cu "Welcome to Miami"? Ei bine asta iti spun si cei de la Opi prin noua lor colectie de vara: bine ai venit in Miami! Colectia de vara South Beach contine 12 nuante inspirate de catre insorita Florida.
De la nuante electrizante de roz si pana la cele mai hot nuante de rosu, aceasta colectie este perfecta pentru manichiura si pedichiura ta estivala!

3. Guerlain Orchidée Impériale White


Orchidee-White guerlain
Nu sunt o mofturoasa. Nu zic nu unei creme de 5 lei de la Plafar, dar nici uneia de 300 de euro de la Milano. Daca isi face treaba, nu conteaza ce scrie pe ea. Asa s-a intamplat si in cazul serului anti-aging Orchidée Impériale White de la Guerlain, al carui pret ajunge la 495 de dolari. De ce? Datorita celor trei proprietati fabuloase: reduce ridurile, ofera luminozitate tenului si il pigmenteaza in acelasi timp. 
Secretul consta in extracul de orhidee (albe imperiale).

4. Pleasures Jasmine Violet Splash de la Estée Lauder


pleaures estee lauderEstee Lauder tocmai a lansat o noua versiune a parfumului Pleasures. Este vorba despre editia estivala Jasmine Violet Splash, o esenta florala cu note fresh de frunze de violete si flori de iasomie.
  • Note de top: castravete
  • Note de mijloc: violete si iasomie
  • Note de baza:  garoafe

5. Rock Princess by Vera Wang


vera wang
Esti o printesa rebela? Atunci o sa-ti placa noul parfum in editie limitata marca Vera Wang. Catalogat ca un parfum intunecat, fructat si floral, Rock Princess este un parfum dedicat femeilor moderne, hip si cu atitudine de rock star! 
  • Note de top: bergamota, piersica si mure
  • Note de mijloc: trandafir, iasomie si crini
  • Note de baza: nuca de cocos, mosc, iris

6. Ruj Dior Addict


diorDior Addict Lip nu este un simplu ruj, este de fapt un balsam de buze sidefat care isi schimba culoarea in functie de culoarea naturala a buzelor tale, ceea ce inseamna ca nuanta rujului tau o sa fie cu totul si cu totul speciala si unica. Hidrateaza, ofera stralucire si protejeaza buzele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu