vineri, 8 iulie 2011

7 nuante de ruj pentru vara 2011

7 nuante de ruj pentru vara 2011

Estetica
Designerii au dat liber la rochiile lungi, din matase, in culori puternice, au readus albul pe catwalk si iti indica sa porti paltforme in aceasta vara. Dar ce nuante de ruj se poarta in aceasta vara?
Cand vine vorba de culoare si de ruj, multe dintre noi se feresc sa poarte nuante extravagante sau isi aleg tinutele in functie de buget si de ocupatia zilnica.
Exista o metoda sigura pentru a fi in tendintele 2011, fara a face o gaura in bugetul tau si pentru a fi admirata la fiecare petrecere din aceasta vara. Cum vei reusi aceasta performanta? Cu rujul potrivit, evident!

Cele mai hot nuante de ruj pentru sezonul de vara 2011

1. Roz fucsia

machiaj vara 2011
Asorteaza-l la o tinuta banala, cum ar fi o rochie mini neagra, pe care ai mai imbracat-o de un milion de ori. Ochii ar trebui sa ramana nemachiati sau doar sa ii subliniezi cu un fard bej.

2. Ruj portocaliu

nuante in tendinte
Alege nuanta de ruj care se potriveste tenului tau si poarta-l in zilele fierbinti de vara, la piscina sau la petrecerile de pe plaja. Asorteaza-l la o rochie simpla, alba, lunga.

3. Rosu clasic si rosu burgundi

rujul rosu
Seara, cand esti invitata la un eveniment sau o petrecere, asorteaza o rochie neagra cu bretele fine cu o pereche de stilletos si un ruj rosu, potrivit tenului tau. Vei face senzatie!

4. Nude

tendinte in machiaj nude
In zilele caniculare, nimic nu este mai potrivit decat un ruj nude, senzual. Insa este indicat si la o petrecere, cand machiajul ochilor tai este puternic, gen smokey eyes. Nu mai folosi negrul, ci movul sau maro-ul ciocolatiu!

5. Roz pal

ruj roz pal
Aceasta nuanta nu te imbatraneste, cum ai impresia. Chiar iti va da o nota proaspata si tinereasca. Poarta un rujroz pal cand mergi la serviciu sau la o intalnire romantica si asorteaza-l la tinute business, pentru un plus de feminitate.

6. Purple

culori 2011 purple
Trebuie sa ai curaj sa porti o astfel de culoare si exista cate o nuanta portivita pentru fiecare ten. Vei face senzatie daca vei imbraca o rochie emerald-green lunga, din matase si vei purta un ruj mov, sofisticat. Nu asorta machiajul ochilor cu hainele!

7. Gloss transparent

gloss transparent
Daca vei imbraca o rochie stralucitoare, aurie sau argintie, la o petrecere, pastreaza machiajul minimal. Contureaza-ti ochii cu un creion sau un tus de pleoape si pentru buze foloseste un gloss transparent care sa le dea volum si senzualitate.
Tu pentru ce ruj vei opta in aceasta vara?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu