vineri, 8 iulie 2011

Top 5 parfumuri seducatoare

Top 5 parfumuri seducatoare

Cosmetica
Zilele trecute o prietena m-a intrebat cu ce parfum m-am dat. Era ziua cand aveam pur si simplu chef de “Hot Couture” de la Givenchy. Mi-a spus ca parfumul ala ii aduce aminte de toamna trecuta, atunci ne-am cunoscut si pe atunci era parfumul meu preferat.
Atunci cand folosesti mai mult timp un parfum, poti sa-l asociezi cu persoane, perioade din viata ta sau de ce nu… anotimpuri. Cu ajutorul unui parfum poti sa cuceresti o persoana si sunt sigura ca va amintiti de lista noastra cu cele 6 parfumuri pe care barbatii le adora.
Astazi avem alta lista, si anume una cu un top 5 al celor mai seducatoare miresme:

5. Shalimar by Guerlain

shalimar
Un parfum legendar si o aroma extrem de seducatoare adorata de femei (dar si de barbati) inca din 1925. Parfumul Shalimar de la Guerlain contine note de lamaie, bergamota, patchouli, lemn de sandal, mosc si un strop de vanilie.

4. Ange ou Demon by Givenchy

ange
Ceea ce imi place la parfumul Ange ou Demon de la Givenchy este ca isi schimba mirosul in timpul zilei. La inceput este tare si patrunzator, precum coada unui demon, iar pe la jumatatea zilei devine mai fin, mai putin intepator si mai sensibil, precum un ingeras.
Contine note dulci-florale si fructate de mandarina, ylang-ylang si vanilie.

3. Coco Mademoiselle by Chanel

coco
Un parfum oriental modern, fresh, senzual si abstract. Contine note de varf de portocale si bergamota, note de mijloc de iasomie si trandafir si note finale de patchouli si vetiver. O aroma tanara (cum spune si numele "domisoara Coco"), rafinata si luxoasa.

2. Angel by Thierry Mugler 

angel
Cine n-a auzit de Angel de la Thierry Mugler… sa fuga repede la o parfumerie sa-l miroasa. Stiu barbati care n-au nici in clin, nici in maneca cu marcile de parfumuri, dar care pe acesta il recunosc din o mie. Ii ajuta si aroma tare si intepatoare ce-i drept, dar Angel ramane in topul preferintelor in randul barbatilor.
O declaratie de la "victime"? "Imi place Angel de la Thierry Mugler, de fiecare data cand ii simt mirosul ma simt ametit, in delir, dar intr-un sens bun :)."

1. Miss Dior by Christian Dior

dior
Pe locul intai in topul celor mai seducatoare parfumuri se afla Miss Dior de la Christian Dior. El se afla in topul preferintelor foarte multor femei printre care se numara si o buna prietena de-a mea care nu are doar unul, ci doua pe noptiera din dormitor. Asa ii place ei sa procedeze atunci cand se indragosteste de un parfum. Nu asteapta niciodata sa se termine pentru ca ii este frica sa nu pateasca ce a patit cu Gloria de la Cacharel, adica sa nu se mai fabrice! :(
O aroma perfecta pentru femeia cu sufletul tanar (nu doar cu trupul) ce contine note de chypre si gurmanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu