vineri, 8 iulie 2011

Par de vedeta: gesturi simple de adoptat

Par de vedeta: gesturi simple de adoptat

Estetica
Care femeie nu si-ar dori un par sanatos, stralucitor si aranjat, asa cum e cel al vedetelor? Indiferent de tipul tau de par, si tu poti avea o coafura de invidiat. Secretul? Ingrijeste-ti parul asa cum fac vedetele.
Vrei si tu un par care straluceste de sanatate? Se poate sa stapanesti deja samponarea, etapa de dupasamponare si masca. Dar exista alte gesturi zilnice care pot face o diferenta pentru parul tau.

Par frumos si sanatos

Uscarea

Cand poti, usuca-ti parul natural. Sterge-l usor cu un prosop, apoi lasa-l liber. Nici nu se pune problema sa-l freci; nu vei face altceva decat sa subtiezi fibra capilara. Daca preferi uscatorul, opteaza pentru o temperatura mai scazuta. Si nu uita: nu iesi in oras cu parul umed. In caz contrar, fereste-te de reziduurile de poluare care iti fac parul tern!

Igiena zilnica

Ca sa ai un par frumos, o igiena de viata este primordiala. Uita de sandwich-uri, alcool si tigari si mananca sanatos si echilibrat. Privilegiaza alimentele bogate in vitamina B, in magneziu si in fier, precum ouale, carnea rosie, fructele uscate sau laptisorul de matca.

Accesoriile de par

Pune-ti in evidenta coafura! Alege bentite, cordelute si agrafe. Foloseste clesti in loc de elastice, deoarece elasticele rup firele de par. Foarte stilate, coada impletita si coada de cal, ambele sunt in tendinte. Ascunde elasticul cu o mesa de par si alege o coafura intr-o parte…Putin spray fixativ si esti gata! Si pentru un rezultat glamour, alege strasuri si bijuterii.

Peria si perierea parului

Gata cu pieptanatul de mai multe ori, pentru a avea un par frumos! De doua ori pe zi este suficient. Dimineata si seara, periaza parul pentru a elimina impuritatile. Alege o perie cu varfuri sintetice si par de mistret, care protejeaza fibra capilara. Intre noi fie vorba, parul buclat nu se periaza. Perierea are, de fapt, tendinta de a distruge buclele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu