sâmbătă, 23 iulie 2011

Ce faci daca ti se distruge rochia in mijlocul unui eveniment?

Ce faci daca ti se distruge rochia in mijlocul unui eveniment?

Estetica
Intalnirea de 10 ani de la terminarea loceului! Eveniment deosebit care pretinde pregatiri deosebite! Tinute elegante, rochii de seara, ambianta selecta. Ce faci daca, din intamplare sau ghinion, ti se rupe rochia?
Este o mare nebunie! Iti revezi colegi pe care nu i-ai mai intalnit de multi ani. Cat de mult s-au schimbat unii, cat de copii au ramas altii… Te impresioneaza tinutele lor, in special cele ale colegelor. Sunt atat de elegante, atat de perfect asortate, atat de frumoase…
Ncii tu nu puteai fi mai prejos, asa ca impresionezi prin rochia de seara lunga,  cu trena si cocul stilat!
Inainte de intrarea in restaurant, o alee imprejmuita de trandafiri superbi pe care, ca o mare iubitoare a florilor, te opresti sa ii admiri si sa le simti mai indeaproape parfumul!
Ghinion: cand sa te indepartezi, rochia eleganta ti se agata de spinii trandafirilor si, in incercarea de a o elibera, ti se rupe destul de urat.
Ce faci?
Iti sugeram o rezolvare in trei pasi, aidoma regulei de trei simpla, pentru a iesi onorabil din aceasta situatie neplacuta:

1. Nu te panica!

Amuza-te, impreuna cu colegele, de intamplare si, discret, retrage-te la toaleta.

2. Fii inventiva!

Pornind de la portiunea unde s-a rupt rochia, rupe-o, in continuare, pe toata largimea sa. Ba, mai mult, pentru un plus de originalitate, daca materialul iti permite, destrama-o si mai tare! Rochia ta va fi, cu siguranta “fara pereche”!

3. Revino in sala si, cu nonsalanta, infatiseaza-te pe ringul de dans si anima, cat mai mult, petrecerea!

Astfel, amintirile legate de aceasta intalnire vor fi de neuitat! Te-ai confruntat cu o situatie aparte si ai reactionat in felul tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu