sâmbătă, 23 iulie 2011

Fing’rs – unghii ca la Hollywood

Estetica
Mainile sunt cartea noastra de vizita. O strangere puternica de mana spune multe la prima intalnire, fie aceasta o intalnire de afaceri sau una personala. O manichiura perfect ingrijita denota feminitate si adauga un plus de farmec personalitatii noastre.
Iata de ce unghiile trebuie sa ne reflecte personalitatea, dar si respectul fata de noi insine.
Brand-ul preferat al americanilor in ceea ce priveste infrumusetarea unghiilor este acum si in Romania. Fing’rs urmareste tendintele de la Hollywood si te ajuta sa fii in ton cu vedetele tale preferate. Eva Mendes, Jessica Simpson, Fergie si Vanessa Hudgens au fost vazute purtand oja bleumarin, astfel lansand un nou trend. Fing’rs Colour Crush iti ofera solutia perfecta: unghiile artificiale deja colorate, pentru ca multe dintre noi nu ne descurcam sa aplicam singure oja. Acum, cu unghiile artificiale Fing’rs, singura grija consta in aplicarea acestora cu ajutorul adezivului special. Daca iti doresti un French elegant, gasesti la Fing’rs nu numai unghiile potrivite, ci si seturi complete de oje special pregatite pentru ca tu sa ai totul la indemana.
Daca vrei sa fii stralucitoare la petrecerea de diseara, aplica pe unghii orice combinatie de pietre decorative care iti place – Fing’rs iti pune la dispozitie o multime de variante stralucitoare de podoabe pentru manichiura ta, precum si accesoriile potrivite pentru o aplicare si o fixare perfecte.
fingrsGama Fing’rs include unghii artificiale si accesorii pentru unghii, lacuri pentru unghii si solutii pentru indepartarea acestora, dar si seturi speciale de oja pentru manichiura frantuzeasca, pietre decorative pentru decorarea unghiilor si a pielii, gene false si pile pentru unghii.
Gasesti produsele Fing’rs in principalele lanturi de hypermarketuri si supermarketuri din tara la preturi cuprinse intre 14 si 28 RON, fara TVA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu