sâmbătă, 9 iulie 2011

Coafarea parului cu fir subtire

Coafarea parului cu fir subtire

Estetica
Sunt multe persoane care au un par natural subtire. Aceasta problema poate fi ereditara sau poate fi cauzata de stres. In orice caz, multe persoane se confrunta cu asta si pot fi jenati de faptul ca li se vede scalpul.
Firul subtire se aranjeaza mai greu. Unii chiar cred ca este imposibil sa il coafezi. Dar nu trebuie sa te panichezi, exista diverse coafuri potrivite parului cu fir subtire si nu mai este nevoie sa iti faci griji in ceea ce priveste scalpul.
Iata cateva idei si sfaturi de aranjare a parului cu fir subtire.
  1. Circulatia este un factor important in crestera sanatoasa a firelor de par. Masarea scalpului stimuleaza circulatia si in acelasi timp este si relaxant. Ori de cat ori faci baie, maseaza-ti scalpul, chiar si la samponare.
  2. Dupa samponare si clatire, aplica un balsam usor. Balsamul face parul moale si usor de modelat in vederea realizarii coafurilor preferate. Se aplica la capete, evita aplicarea balsamului la radacina.
  3. Utilizeaza produse pentru volum. Cauta pe internet, sau intreba-ti coaforul despre cele mai noi si mai bune produse pentru volum, sampoane si balsame. Poti gasi de asemenea produse si la farmacii. Un spray pentru volum, pe care il poti gasi la saloane sau la farmacii va face minuni. Foloseste doar un singur produs pentru volum si acela cu masura, altfel vei incarca firele de par, iar acestea isi vor pierde volumul.
  4. Daca optezi pentru tuns, opteaza pentru o lungime moderata. Poti opta pentru un tuns in scari, iar astfel parul va capata volum si un aspect de fir gros. Poti aplica spray pentru volum.
  5. Poti opta pentu o coafura ondulata, buclata. Poti realiza acest gen de coafura atat la salon cat si acasa. Aplica spray pentru stralucire, care ii va da parului un aer de naturalete si stralucire.
  6. Daca ai un par buclat natural, il poti face sa arate mai „implinit” cu ajutorul uscatorului de par. Nu adauga spray pentru volum in exces deoarece va ingreuna firele si ii va da un aspect de par moale.
Poti opta pentru o diversitate de coafuri. Nu te limita doar la cateva coafuri din cauza firelor subtiri. Exista o multime de modalitati pentru a da volum parului si pentru a-i conferi o grosime naturala. Te poti adresa unui coafor, frizer, stilist sau poti urma pur si simplu sfaturile de mai sus. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu