vineri, 8 iulie 2011

Trend-uri beauty de vedeta

Trend-uri beauty de vedeta

Cosmetica

A venit timpul sa vedem ce trend-uri beauty au mai adoptat vedetele in ultimul timp. Afla care sunt cele mai hot tendinte make-up ale momentului si cum poti arata si tu ca un star de la Hollywood.

Buze rubinii de vedeta

tendinte vedete
Daca inca nu ti-ai facut curaj sa porti un ruj rosu, acum este momentul ideal pentru ca trend-ul a atins cote maxime. Urmeaza exemplul dat de frumoasa vedeta Christina Hendricks si vei adauga instant un pic de glamour infatisarii tale.

Pleoape aurite

tendinte vedete
E timpul sa transformi totul in aur cu o singura privire. In sezonul acesta este momentul sa te bucuri din plin de fardurile de pleoape aurii. Nu conteaza daca ai ochii albastri (precum vedeta Diane Kruger), verzi sau caprui, aceasta culoare este potrivita pentru toate tipurile de ochi.

Buze coral

vedeta kristen bell
Nu te dai in vand dupa culorile puternice pentru buze? Nicio problema. Make-up artistii ne recomanda in acest caz rujurile calde in nuante coral. In imagine: vedeta Kristen Bell.

Farduri albastre

tendinte vedete
Mama natura nu te-a inzestrat cu ochi albastri? Afla ca ii poti transforma chiar tu intr-o clipa cu ajutorul unui fard de pleoape albastru. Kate Beckinsale iti propune un look fresh si indraznet.

Smoky eyes

tendinte vedete
Nu conteaza daca parul tau este blond sau brunet, nu conteaza nici macar daca tenul tau este deschis sau inchis, machiajul de tip smoky eyes iti promite o privire patrunzatoare. Vedeta Vanessa Hudgens este aici pentru a-ti demonstra acest lucru.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu