sâmbătă, 23 iulie 2011

Machiaj dramatic pentru o petrecere

Machiaj dramatic pentru o petrecere

Cosmetica
Daca vei participa in curand la o petrecere si trebuie sa arati fabulos, noi iti recomandam sa alegi o tinuta mai degraba simpla, cum ar fi o rochie neagra sau una lunga, din matase, navy si sa o pui in evidenta prin accesorii stralucitoare, pantofi sexy si un machiaj dramatic.
Iata mai jos cum poti realiza un astfel de machiaj la tine acasa:
1. Tenul trebuie curatat in profunzime inainte de machiaj, apoi hidratat cu o masca speciala. Lotiunea tonica purificatoare este indicata, abia apoi poti aplica o crema hidratanta. Asteapta ca aceasta crema sa intre bine in piele, apoi aplica machiajul.
2. O crema perfectoare este indicata daca ai mici probleme cu tenul sau o crema coloranta daca ai pielea de culoare medie/sand. Daca ai tenul deschis la culoare (ca modelul nostru) alege un fond de ten ivory sau light beige, lichid, si intinde-l perfect cu ajutorul unui buretel moale si umed.

machiaj dramatic pentru petrecere
machiaj dramatic pentru petrecere
3. Foloseste un anticearcan sub ochi sau in zonele cu probleme si apoi aplica pudra fina, translucida, in nuanta fondurlui de ten. Aceasta trebuie sa aiba mici particule care sa capteze lumina, nu sa fie mata.
4. Creioneaza usor sprancenele sau foloseste un fard special pentru acestea, apoi fixeaza-le cu un rimel sau un gel pentru sprancene.
5. Genele false se aplica doar pe pleoapele superioare, dupa instructiunile de pe cutia acestora. Este o operatie migaloasa, asa ca rezerva-ti ceva timp. Poti apela si la lentilele de contact cosmetice, daca iti doresti, de exemplu, ochi albastri. Inainte de a le cumpara mergi la un medic sa ti le recomande pe care potrivite si s ate invete sa le aplici.
6. Alege un fard metalic, stralucitor, in mai multe nuante si aplica-l pe pleoape pana la arcada, in degrade sau intr-un joc de culori-curcubeu. Nuantele trebuie sa fie neaparat soft si delicate, iar cea mai deschisa (auriu) sa fie la coltul intern al ochilor si exact sub arcada. Nu exagera cu acest fard, o tusa subtila este mai indicata.

aplicarea pudrei pe fata
aplicarea pudrei pe fata
7. Traseaza cu un creion negru kohl umed conturul ochilor, printr-o linie foarte fina, exact la baza genelor.
8. Rimelul negru, de alungire, poate fi folosit intr-un singur strat, atat pe genele tale, cat si pe cele false. Mascara va uni genele si le va da o forma frumoasa. Insa nu exagera cu aplicarea rimelului in strat dublu sau chiar triplu!
9. Blush-ul trebuie sa fie pudra (mat) si foarte subtil, in nuante adecvate tenului tau: bej, nude, peach, soft pink. Aplica-l sub pometi, pe aripile nasului si pe frunte pentru a sculpta optic fata. Pe mijlocul pometilor poti folosi un fard mai deschis la culoare, stralucitor, intr-un strat foarte fin, subtil.
10. Contureaza-ti buzele cu un creion soft pink si apoi aplica cu ajutorul unei pensule speciale rujul in aceeasi nuanta. Indeparteaza excesul cu un servetel, apoi aplica un gloss nude sau soft pink peste ruj, pentru volum si senzualitate; astfel vei avea acel machiaj dramatic mult visat pentru petrecere.
    Sper sa va placa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu