sâmbătă, 9 iulie 2011

Masti faciale pe alese!

Masti faciale pe alese!

Cosmetica
Bucuresti, programul de birou de 9-10 ore zilnic, incruntarile dese, aerul conditionat din masina care ne usuca tenul, dieta haotica, toate acestea isi pun amprenta pe fata noastra. Din acest motiv, Montagne Jeunesse ne prezinta solutii pentru majoritatea problemelor si se adreseaza tuturor tipurilor de ten.
Fiecare masca are o textura fina, se aplica usor si se usuca uniform. Este foarte simplu de indepartat si curata porii in 20 de minute.

Masca exfolianta cu castraveti

montagne jeunesseO data pe saptamana este recomandat un gomaj, pentru curatarea in profunzime a tenului. Masca exfolianta cu castraveti de la Montagne Jeunesse este modalitatea ideala de a pregati tenul pentru o masca hidratanta. Cu un miros discret si proaspat, aceasta masca elimina impuritatile si lasa pielea catifelata si revigorata. Pe langa actiunea de catifelare a tenului, castravetele mai este apreciat si pentru actiunea de indepartare a ridurilor. Aceasta masca este recomandata pentru majoritatea tipurilor de ten, atat pentru tenul gras cu pori dilatati, cat si pentru cel normal sau mixt.

Masca exfolianta cu samburi de piersica

montagne jeunessePutem opta oricand pentru o Masca exfolianta cu samburi de piersica si nuci pentru un ten normal, cu o usoara tendinta de ingrasare in zona T. Gomajul discret ajuta la reintinerirea tenului, redandu-i prospetimea. Rezultatul: o piele fina ca piersica si o aroma placuta a aceluiasi fruct.

Plasturi pentru puncte negre

montagne jeunessePasul urmator, dupa exfolierea si curatarea tenului, este eliminarea impuritatilor si punctelor negre de pe nas. Montagne Jeunesse va ofera Plasturi pentru puncte negre cu extracte de portocale. In numai 10 minute, citricele deschid porii si curata in profunzime. Fiecare pachet contine 3 plasturi, iar utilizarea optima a acestora este de o data pe saptamana.

Masti tonice

montagne jeunesseDupa gomaj si hidratare, este ideala o masca tonica pentru a completa curatarea tenului. Mastile tonice de la Montagne sunt realizate din acelasi material textil folosit si in centrele SPA si au nevoie de numai 5 minute pentru a revigora tenul.  Variantele sunt diverse, in functie de tipul de ten si de rezultatul dorit: Masca tonica detoxifianta cu lamaie si ginseng, Masca tonica cu minerale de la Marea Moarta, Masca tonica cu alge marine si colagen, Masca tonica cu menta si arbore de ceai, Masca tonica cu aloe vera, Masca tonica cu ulei de portocala si de vitamina C.

Masti pentru ochi

Pentru zona ochilor, Montagne Jeunesse aduce o gama speciala – Cool Eyes.  Benzile anti-riduri reduc liniile fine si ridurile din jurul ochilor, lasand pielea fina si neteda.  Acest lucru se datoreaza in principal combinatiei unice de colagen vegetal si extract de nuca, foarte hidratanta, ce reda elasticitatea pielii. Benzile anti-cearcane contin extracte de lemn dulce si colagen vegetal ce ajuta la reducerea cearcanelor in timp ce redau supletea pielii, hidratand-o.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu