sâmbătă, 9 iulie 2011

7 trucuri pentru ingrijirea parului

7 trucuri pentru ingrijirea parului

Cosmetica
Indiferent ce tip de par ai, exista tratamente si ingrijiri care te vor scapa de probleme si ii vor reda parului tau stralucirea si volumul de vis. Mayra iti ofera 7 trucuri pentru ingrijirea parului.

Tratamente pentru par

1. Ouale

oua pentru par
Bate usor un amestec de doua oua si un pic de lapte si intinde-l pe tot parul. Lasa-l 5 minute, clateste si vei obtine o stralucire instantanee.

2. Aspirina pentru matreata

par cu matreata
Daca ai matreata, dizolva doua aspirine in samponul tau antimatreata. Foloseste balsam de buna calitate.

3. Cocktail pentru par

cocktail
Toarna un pic de vodka in samponul tau daca ai un par des sau imbacsit de produsele de styling. Nu-l folosi in mod regulat.

4. Pudra pentru par gras

par cu sampon
Majoritatea pudrelor sunt parfurmate, unele fiind lipsite de miros. Pune un pic la radacina parului, inainte sa il piepteni. Daca ai o problema serioasa, aplica pudra multa, las-o sa actioneze 15 minute si apoi spala-l, trateaza-l cu o cantitate moderata de balsam si aplica un produs pentru styling.

5. Indreptarea parului cret

parul cret
Pentru o indreptare rapida a parului, foloseste putina spuma si freaca spuma in mana inainte sa o intinzi pe capetele incretite. Vei obtine un efect instant, fara sa ai nevoie de produse de la salonul de frumusete.

6. Sucul de lamaie

lamaie
Sucul de lamaie, in combinatie cu lumina naturala a soarelui, deschide la culoare orice par. Dar ai grija sa nu obtii un rosu dezagreabil.

7. Stralucire dulce

borcan cu miere
Mierea in ceai, in gustari sau aplicata in cantitati mici pe par te va face sa stralucesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu