vineri, 8 iulie 2011

Sfaturi pentru machiajul de mireasa

Sfaturi pentru machiajul de mireasa

Cosmetica
Pentru multe femei, ziua nuntii este una dintre cele mai importante si memorabile zile din viata lor. In aceasta zi, toate privirile, nu doar a mirelui, vor fi atintite asupra ta. Fiecare femeie isi doreste sa arate cel mai bine in timp ce paseste spre altar. In zilele noastre multe nunti sunt filmate, astfel este si mai important ca toate aspectele, incepand de la machiaj pana la pantofi, sa fie perfecte.


Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa arati extraordinar in ziua nuntii tale



Nu astepta pana in luna dinaintea nuntii pentru a-ti pregati pielea . Nu conteaza cantitatea sau tipul machiajului pe care il aplici, daca tenul tau nu este in cele mai bune conditii se va observa. Cum iti ingrijesti tenul? Asigura-te ca urmezi o dieta adecvata, bei suficienta apa, nu te culca fara sa te demachiezi inainte, odihneste-te mult si fa exercitii. Pielea ta iti reflecta sanatatea, si astfel daca faci tot ce iti sta in putinta sa ramai sanatoasa iti vei ajuta pielea sa fie in cea mai buna stare posibila in ziua cea mare.

Daca esti suficient de increzatoare incat sa-ti aplici propriul machiaj de nunta sau sa-ti rogi o prietena cu asemenea aptitudini sa-ti realizeze machiajul de mireasa, atunci nu mai ai nevoie de un machiaj aplicat de catre un profesionist. Vrei sa arati cel mai bine, asa ca daca nu esti sigura si ai exersat in prealabil tipul machiajului pe care il vei purta, apeleaza la ajutorul unui profesionist.

Planifica-ti machiajul in jurul momentului zilei cand are loc nunta si a locatiei, in interior sau exterior. Nuntile de seara necesita, in general, un machiaj mai formal si mai greu decat nuntile din timpul zilei. Daca te casatoresti afara, machiajul tau ar trebui sa fie mai delicat si mai natural pentru a se acomoda luminii naturale.

O rochie alba te poate face sa pari mai palida, asa ca, daca ai optat pentru o rochie alba de mireasa este posibil sa fii nevoita sa aplici mai multa culoare in machiaj decat daca ai purta o rochie ivorie. Bazeaza-ti alegerea machiajului in functie de stilul rochiei de mireasa. Un still de rochie proaspat necesita un machiaj mai bland, mai natural. O rochie sofisticata cu o linie a gatului puternica sau o rochie fara umeri va cere un stil de machiaj mai formal, clasic.

Ochii se spun ca ar fi oglinda sufletului, asa ca evidentiaza-i. In timp ce machiajul ochilor nu trebuie exagerat, asigura-te ca ochii tai sunt iluminati si poarta un fard de pleoape care scoate in evidenta culoarea lor. Sau ai putea alege evidentierea unei alte caracteristici cum ar fi buzele sau pometii. Nu exagera insa, daca iti evidentiezi  ochii atunci domoleste putin alegerea rujului.

Daca tot vorbim de ruj, un sfat important este alegerea unui ruj sau luciu care rezista in timp sau este mat. Iar rimelul tau ar trebui sa fie rezistent la apa, in cazul unor lacrimi.

Asigura-te ca testezi aplicarea machiajului de mireasa cu mult timp inaintea zilei nuntii, astfel incat sa te poti decide in avans asupra stilului care te avantajeaza cel mai mult in aceasta zi importanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu