sâmbătă, 23 iulie 2011

Sfaturi pentru un machiaj profesional superb

Sfaturi pentru un machiaj profesional superb

Cosmetica
Visezi la un machiaj fermecator si rafinat? Urmatoarele sfaturi te vor ajuta sa iti duci tehnicile de machiere la un alt nivel si iti vor imbogati cunostiintele cu cele mai noi metode de machiaj.

Must have in machiaj: aspectul neted al pielii

Pentru a crea un ten neted si matasos sta in folosirea unui anticearcan de calitate inalta. Acest produs poate fi folosit in locurile sensibile ale fetei. Nu aplica fond de ten insa foloseste un produs cosmetic asemanator in timpul sesiunilor de infrumusetare. Finalizeaza baza de machiaj cu un strat subtire de fard.

Crema autobronzanta

Make-up artistii de mare succes ne invata sa folosim crema autobronzanta in loc de fond de ten pentru a oferi o stralucire radianta tenului nostru. Este momentul potrivit pentru cei care nu au folosit crema auto-bronzanta in trecut, sa inceapa utilizarea ei. Daca timpul nu va permite perioade regulate de plaja, crema auto-bronzanta este solutia.
Foloseste o pensula rotunda si mare pentru a aplica acest produs pe piele. Incepe aplicarea cu zona de sub pometi si continua inspre tampla. In final, foloseste degetele pentru a indeparta excesul in cazul in care exista.

Sfat pentru aplicarea fardului de pleoape

Persoanele carora le place machiajul cu efect fumuriu in jurul ochilor stiu cum sta treaba atunci cand se aplica prea mult fard de pleoape pe pleoape. Pentru a preveni acest lucru, tot ceea ce trebuie sa faci este sa stergi pensula cu un servetel curat inainte de a aplica fardul pe pleoape.
Nuantele inchise vor deveni mai pure si mai netede. Astfel te poti bucura de avantajele unui astfel de machiaj atat in timpul zilei cat si seara.
machiaj
Machiaj Smoky eyes

Machiaj profesional usor de zi

Te fascineaza stilul unui machiaj profesional care iti poate evidentia cele mai frumoase trasaturi in timpul sezonului cald? E vremea sa inveti mai multe despre machiajul perfect de vara si care se potriveste tuturor tenurilor. Cand vine vorba de farduri de pleoape opteaza pentru culori universal magulitoare, pentru nuantele pamantului sau nuantele de piersica. Opteaza pentru texturi cremoase sau sub forma de pulbere in functie de tipul tenului tau.

Gene sufocante

Scoate in evidenta genele prin aplicarea rimelului prima data pe genele inferioare apoi pe cele superioare. Aceasta este una din cele mai bune solutii pentru a preveni lipirea rimelului intre gene. Acesta este remediul perfect pentru a sari peste etapa de intindere si care garanteaza cele mai bune efecte pentru o sesiune de infrumusetare ca la carte si un machiaj superb.
machiaj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu