vineri, 8 iulie 2011

Oscar de la Renta lanseaza un nou parfum

Oscar de la Renta lanseaza un nou parfum

Cosmetica
Dupa mai bine de 10 ani, Oscar de la Renta este pregatit sa lanseze un nou parfum. Si daca celebrele case de moda organizeaza petreceri si evenimente spectaculoase pentru o lansare de produs, Oscar s-a gandit ca cel mai bine ar fi sa lanseze esenta pe… Facebook!

Parfum Esprit d’Oscar de la Renta

Promovarea parfumului Esprit d’Oscar, o reinventare a esentei floral-orientale lansata prima oara in 1977, se desfasoara in luna Aprilie pe Facebook in urmatorul fel: cine da like, primeste o mostra gratuita a mult asteptatuluiparfum.
Parfum Esprit d'Oscar de la Renta
Brandul Oscar de la Renta a fost fondat in anul 1965, iar primul parfum a vazut lumina zilei in 1977 si a fost un best-seller in peste 70 de tari. Au urmat inca doua parfumuri pentru barbati: Pour Lui si Oscar for Men.
Campania se pare ca are loc strict online, si in afara de Facebook, ea se desfasoara si pe Twitter sau Tumblr.
parfumul de la Renta promovat pe facebook
Esprit d’Oscar este catalogat ca parfum floral-oriental cu note de citrice, iasomie, flori de portocal, tuberoza, mosc, heliotrop, vetiver si boabe de tonka.
Elegant, clasic, feminin, dar fresh, parfumul Oscar de la Renta a fost creat de Frank Voelkl.
Parfumul va fi disponibil din luna aprilie in variante de 50 si 100 de ml. Pretul pentru cele doua variante este de 78, respectiv 98 de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu