duminică, 24 iulie 2011

Cele mai bine vandute cosmetice

Cele mai bine vandute cosmetice

Cosmetica
Cand vine vorba de haine si produse cosmetice parca toate vin si trec. Cu atatea trend-uri noi in fiecare zi, parca nu mai putem sa tinem pasul cu toate noutatile. Totusi exista cateva produse cult care exista pe piata de ani buni si nu oricum, ci cu vanzari fabuloase.
Sunt produse cult pe care femeile din toata lumea le adora. Astazi poposim putin la Londra pentru a vedea care sunt cele mai vandute produse cosmetice de aici.

Crema Elizabeth Arden Eight-Hour

elizabeth ardenCrema 8 Hour de la Elizabeth Arden este nelipsita din geanta vedetelor si nu numai. Deja e ceva normal sa vezi o femeie pe strada cum scoate din geanta un tub alb si incepe sa-l intinda pe fata.
Cu o vechime pe piata de 70 de ani, 8 Hour Cream este genul de crema care se pastreaza din generatie in generatie. Ce face ea de fapt? Combate iritatiile, pielea uscata care se curata sau se exfoliaza, calmeaza pielea arsa de soare, "batuta" de vant si reface buzele crapate.
Fane declarate: Catherine Zeta Jones, Jennifer Love Hewitt, Amanda Peet si Kylie Minogue

Yves Saint Lauren Touché Éclat

yslIn materie de fond de ten, britanicele se dau in vand dupa cel sub forma de creion de la Yves Saint Lauren. Este vorba despre Touché Éclat, formula magica care ascunde cearcanele, petele, mascheaza tenul, ii confera luminozitate si alunga semnele de oboseala.


Clarins Beauty Flash Balm

clarins
Crema Beauty Flash Balm Balm de la Clarins a fost lansata acum 20 de ani, dar se bucura de aceeasi popularitate si astazi. 6 tuburi din magnifica crema se vand in Marea Britanie la fiecare minut!
Se stie ca femeile din Londra sunt niste petrecarete convinse, asa ca Beauty Flash Balm este pentru ele un tub miraculos care le ajuta sa arate odihnite chiar si dupa o noapte in club si doar doua ore de somn.

Crema de maini cu unt de Shea L’Occitane

sheahandcreamBritanicele au grija de mainile lor fie ca e vara, fie ca e iarna, iar produsul pe care il cumpara la fiecare 30 de secunde este crema de maini cu unt de Shea de la L’Occitane.
Provenit din fructele arborelui african de shea, untul de shea protejeaza si hraneste pielea uscata si deshidratata. Recunoscut pentru puterile sale magice de regenerare, untul de shea asigura repararea pielii si actioneaza asupra ei ca o veritabila bariera, limitand pierderile de apa si determinand astfel un nivel optim de hidratare.

Ser No7 Protect & Perfect

no7 serum bootsCum isi patreaza femeile din Marea Britanie tineretea? Cu ajutorul serului Protect & Perfect No7, un amestec perfect de antioxidanti si alte ingrediente ce ajuta la refacerea tenului.
Acest produs a avut vanzari inca din prima zi de lansare si a reusit sa ramana in top si pana in acest moment.

Nivea Visage Anti-Rid Q10

Nivea visage anti-wrinkle q10Ramanem tot la riduri si va facem cunostinta cu una dintre cele mai vandute creme din lume, nu doar din Londra, este vorba despre Nivea Visage Anti-Rid Q10, o crema pe care o gasim in orice supermarket sau farmacie si care nu costa o avere.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu