vineri, 8 iulie 2011

De ce produse ai nevoie pentru a-ti face manichiura?

De ce produse ai nevoie pentru a-ti face manichiura?

Cosmetica
Realizarea manichiurii acasa este o alternativa ideala pentru femeile ocupate. Ele pot economisi bani si nu mai sunt nevoite sa-si faca programari si sa se deplaseze la saloanele de frumusete pentru a avea manichiura dorita.
Este placut, sigur si destul de usor sa-ti faci manichiura acasa. Cu instrumentele potrivite si urmand cativa pasi simpli, poti obtine unghii bine ingrijite, care arata grozav. Exista cateva produse de care vei avea nevoie pentrumanichiura homemade.

Trusa de manichiura si produsele pentru unghii

Unghiera

Este disponibila in doua marimi, una pentru degetele de la mana si alta pentru degetele de la picioare. Este indicat sa tai si sa scurtezi unghiile lungi in loc sa le pilesti pentru a obtine lungimea pe care o doresti, deoarece pilirea iti poate strica unghiile.

Betisoare de bumbac

Sunt folosite pentru a indeparta lacul de unghii si sunt foarte bune absorbante. Hartia absorbanta nu este indicata pentru indepartarea ojei. Foloseste un betisor de lemn invelit in vata, pentru a impinge cuticulele.
trusa de manichiura

Betisoare de lemn

Betisoarele de lemn se folosesc impreuna cu vata, pentru a impinge cuticulele si sunt folosite pentru a curata sub unghii.

Pila de unghii sau pila din carton

Aceasta rotunjeste colturile unghiilor si este . Este indicat sa tai unghiile la lungimea dorita inainte sa folosesti pila. Pentru a obtine rezultate bune, pileste unghiile in aceeasi directie.

Acetona

Este o solutie care se pune pe vata si se foloseste pentru a indeparta oja.

Perie pentru unghii

Aceasta perie mica este folosita pentru a indeparta praful de sub unghii si din jurul unghiilor. Este indicat sa tii peria in baie si s-o folosesti zilnic pentru mentinerea aspectului sanatos al unghiilor.

Foarfeca pentru cuticule

Pe cat posibil, cuticulele nu ar trebui taiate deoarece sunt foarte delicate, se rup usor si sunt predispuse infectiei. Totusi, daca cuticulele te deranjeaza, este indicat sa folosesti o foarfeca speciala, pentru a le taia.

Ulei pentru cuticule

Uleiul pentru cuticule trebuie folosit o data sau de doua ori pe zi, pentru a preveni problemele unghiilor si pentru a le mentine sanatoase. De asemenea, uleiul vindeca ranile existente. Este indicat sa ai zilnic la indemana ulei sau crema pentru cuticule.
unghii frumoase si sanatoase

Oja pentru o manichiura impecabila

Este disponibila in diverse culori, in functie de preferintele tale si de starea ta de spirit. De asemenea, este important sa folosesti un intaritor pentru unghii si un lac transparent pentru manichiura ta. Inainte de a aplica ojacolorata, acopera unghiile cu un strat de intaritor pentru unghii. Aplica oja colorata (unul sau doua straturi, in functie de cat de intensa vrei sa fie culoarea) si apoi da cu un strat de lac transparent, pentru a conferi unghiilor un aspect lucios.

Solutie pentru uscare rapida

Solutia pentru uscare rapida se aplica pe unghii daca esti grabita si vrei ca acestea sa se usuce repede.
Fa-ti timp si rasfata-te cu o manichiura homemade!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu