vineri, 8 iulie 2011

15 trucuri pentru a parea mai slaba vara aceasta

15 trucuri pentru a parea mai slaba vara aceasta

Estetica
Nu ai avut timp si energie pentru o cura de slabire si se apropie vacanta? Mayra iti spune ce si cum sa faci pentru ca silueta ta sa para subtire si eleganta si tu sa te bucuri de o vara splendida.
Daca dietele nu sunt punctul tau forte, insa ti-ai dori ca vara aceasta sa arati mai slaba, afla ca exista mici trucuri pe care le poti folosi si tu pentru a fi sexy si eleganta. Ai nevoie de putina vointa, de mult bun gust si de sfatul unei prietene sincere, asa cum este Mayra.

15 trucuri pentru a parea mai slaba

1. Nu consuma apa minerala sau sucuri acidulate. Acestea te baloneaza si te fac sa arati mai plinuta decat esti.
2. Bronzeaza-te! La solar, folosind creme speciale sau oricum iti doresti tu. Bronzul subtiaza si diminueaza optic celulita.
3. Stai mereu dreapta, fara sa pari “intepata”. O postura corecta te scapa de multe kilograme in plus. Daca stai adusa de umeri, se vor evidentia talia si… colaceii.
tinuta care te face sa pari mai slaba
4. Nu te imbraca in haine prea largi daca ai cateva kilograme in plus. Cel mai indicat este sa alegi tinute croite pe corp, masura ta, nu mai mari, dar nici mai mici (sa nu vina largi sau mulate). Croiul trebuie sa iti puna in valoare corpul si nu sa fie neaparat trendy.
5. Alege tinute uni, in culori neutre. Cand mergi la o petrecere, imbraca-te in dark-navy sau chiar negru si alegeaccesoriile in aceeasi nuanta. Pentru zi, alege o tinuta verde sau albastra, pantofi si poseta la fel. Acest gen de tinuta te va subtia!
6. Contrar asteptarilor, platformele si tocurile groase nu subtiaza piciorul, indiferent cat de inalte ar fi. Cea mai buna alegere o reprezinta pantofii cu tocuri subtiri.
7. Accesoriile si posetele trebuie sa fie pe masura ta! Daca esti o persoana miniona, alege coliere la baza gatului si posete elegante, mici. Daca esti inalta sau ai forme voluptuoase, mergi pe accesorii constand in bratari, inele, brose si genti clasice, de dimensiuni medii. Tot ce este mare – incarca inutil!
8. Orice fel de material stralucitor sau lucios (satin, organza, tafta) ingrasa! La fel si cardiganurile din mohair sau angora. Mai bine alege o matase plina, care cade frumos si iti subliniaza trupul.
9. Daca mergi la o petrecere si nu “incapi” in rochia pe care ti-ai luat-o anul trecut, poarta un corset sau niste pantalonasi medicinali. Ii gasesti in farmacii sau in magazinele speciale de lenjerie. Vor ascunde micile probleme si silueta ta va fi fara cusur.
10. Alege-ti un sutien potrivit! Doar acest lucru te poate salva de 10 kilograme. Mergi in magazinele de specialitate si cere sfatul profesionistilor. Un sutien bun trebuie sa fie potrivit atat la cupa, cat si la bretele, sa nu “traga” si sa nu lase urme pe piele, insa sa ofere o sustinere foarte buna.
11. Daca vrei sa porti rochii cu imprimeuri, alege culori inchise, iar nuantele jucause se fie in zonele pe care doresti sa le evidentiezi.
12. Daca ai sani mari, poarta decolteuri in V, sunt cele mai potrivite!
cum sa pari mai slaba
13. Rochiile si fustele trebuie sa aiba o lungime perfecta – nici prea lungi, nici prea scurte. Daca ai picioare groase, evita fustele deaspura genunchilor, alege-le pe care care se termina exact sub genunchi, nu mai lungi. Poarta vara aceasta rochii lungi, vaporoase, din matase – se potrivesc oricarei siluete.
14. Alege haine in dungi subtiri, verticale! Nu purta nimic cu volum, cu dungi orizontale, cu imprimeuri mari, exagerate. Toate adauga kilograme!
15. Poti purta si rochii albe, atata timp cat acestea sunt croite impecabil, pe corp. Incearca sa te rezumi la rochii albe midi, din materiale usoare, ca matasea mata.
Daca vei tine cont de aceste sfaturi, vei arata mai slaba si te vei simti mult mai bine in aceasta vara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu