vineri, 8 iulie 2011

Trucuri pentru machiajul de vacanta

Trucuri pentru machiajul de vacanta

Cosmetica
Daca planuiesti sa participi la o petrecere de vacanta, atunci probabil vei vrea sa dai tot ce poti pentru a arata bine. Machiajul este o modalitate grozava nu numai de a-ti sublinia trasaturile naturale, dar si de a oferi celor din jur un indiciu cu privire la personalitatea ta.
In continuare, sunt prezentate cateva trucuri si ponturi pentru un machiaj de vacanta reusit, pe care le puteti lua in considerare pe perioada acestui sezon de vacanta. 

Foloseste produse de machiaj sclipitoare


Sclipiciul si paietele sunt doua curente foarte comune pentru vacanta. Daca iei parte la o petrecere de vacanta, ai putea dori sa integrezi sclipiciul in machiajul tau. In cazul in care esti in cautarea unor produse de machiaj cu sclipici, exista mai multe optiuni disponibile. Diferite nuante de fard de pleoape cu sclipici, ruj sau luciu de buze cu sclipici se pot gasi, ele apartinand diefritelor linii de machiaj. Tot ce trebuie sa faci este sa arunci o privire in jur, pentru a gasi produsele potrivite pentru tine.

Sa nu-ti fie frica sa alegi culori indraznete


Daca mergi la o petrecere de vacanta, nu ar trebui sa te temi sa alegi culori foarte indraznete. Unele optiuni includ diferite nuante de rosu, maro si roz. Chiar daca acestea ar putea parea exagerate in timpul oricarei alte perioade a anului, ele sunt o alegere excelenta pentru petrecerile de vacanta, deoarece majoritatea acestora cad in lunile de iarna- cand culorile indraznete sunt, de obicei, la moda. Daca este multa zapada, culorile indraznete vor fi contrastul perfect pentru alb.

Aminteste-ti ca este in regula sa fii naturala


Tine minte ca nu e nimic in neregula la a alege un aspect natural, atunci cand iti aplici machiajul pentru o petrecere de vacanta, sau pentru oricare alt eveniment. Daca te simti mai confortabil cu un look natural, atunci este o idee buna sa te gandesti sa aplici machiajul astfel incat sa arati cat de naturala posibil. Chiar daca unor oameni le place sa fie indrazneti, stralucitori si excentrici, mai sunt si cei care prefera sa fie naturali.

Trucuri pentru un machiaj de vacanta reusit


Aspectul ochiului fumuriu este foarte popular la ora actuala, in special printre celebritati, cum ar fi Jennifer Lopez sau Kate Hudson. Un aspect de ochi fumuriu este ideal pentru o noapte in oras sau pentru o petrecere de vacanta. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi trei nuante (deschisa, medie si inchisa) ale aceleiasi culori de fard de pleoape si sa le amesteci, incepand cu cea mai deschisa deasupra (inspre spranceana), si terminand cu cea mai inchisa, aproape de gene. Griul si violetul sunt optiuni foarte bune, ele potrivindu-se cu majoritatea culorilor alese pentru vestimentatie.

Evita sa-ti asortezi in intregime machiajul cu vestimentatia


Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac majoritatea femeilor este sa-si potriveasca machiajul in intregime cu vestimentatia. Chiar daca este in regula sa-ti asortezi machiajul cu anumite elemente din vestientatie, nu ti-ai dori sa-l asortezi pe acesta cu toate hainele pe care le vei purta. De exemplu, un fard de pleoape violet inchis poate merge foarte bine cu o rochie violet deschis. Cand iti asortezi in intregime machiajul la haine, este posibil sa depasesti masura si sa arate de prost gust.
Pentru majoritatea femeilor, a fi frumoasa la o petrecere de vacanta este un lucru important, fie ca se va gasi in compania prietenilor, a membrilor familiei ori a colegilor. Daca vrei sa-ti subliniezi infatisarea de ansamblu, atunci trucurile si ponturile potrivite pentru realizarea machiajului de vacanta pot sa faca toata treaba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu