vineri, 8 iulie 2011

Machiaj de vedeta: Rihanna

Machiaj de vedeta: Rihanna

Cosmetica
Rihanna nu este doar o cantareata talentata si o super vedeta a showbiz-ului international, ci si un model pentru tinerele din intreaga lume. De multe ori ne socheaza cu aparitiile sale exotice, insa este o vedeta trendy, care imbratiseaza tendintele din moda si make-up cu mult curaj si pasiune.

Cum sa ai un machiaj profesional ca al Rihannei?

1. Rihanna este originara din Barbados si are un ten masliniu, foarte frumos. Foloseste o crema cu protectie solara si un spray de hidratare pe baza de apa, pentru un machiaj profesional.
2. Fondul de ten trebuie sa fie lejer, aproape transparent. Alege-l in varianta lichida sau mouse si intinde-l bine pe fata si decolteu, incat se se confunde cu pielea ta.
3. Corectorul este indicat sa fie lichid si se foloseste strict pentru a ascunde cearcanele sau urmele putin mai inchise de sub ochi.
machiaj profesional rihanna
4. Pudra poate lipsi (fondul de ten avand caracter obligatoriu), dar daca totusi vrei sa o folosesti, alege o pudra lejera, translucida si aplic-o doar pe frunte, nas si barbie, cu o pensula mare, de calitate.
5. Rihanna nu si-a accentuat sprancenele, pentru ca oricum machiajul profesional este destul de elaborat si colorat. A facut foarte bine, deci lasa sprancenele in culoarea lor naturala; eventual, protejeaza-le cu un gel incolor.

6. Foloseste un blush bronzant, in nuanta ambrei sau intr-un bej mai inchis, pe care il aplici sub pometi, pentru a contura chipul frumos. Aplica-l treptat, in straturi succesive si estompeaza-l bine, sa para cat mai natural.
7. Pe pleoapa foloseste un fard glossy nude, care sa dea luminozitate privirii. Acesta poate fi crema sau praf, dar sa fie stralucitor.
8. Contureaza pleoapele inferioare cu un creion kohl negru sau gri inchis, iar pe pleoapele superioare aplica un tus albastru marin, pentru machiajul ochilor verzi. Se poarta foarte mult vara aceasta fardurile albastre, insa, daca nu iti place prea multa culoare – aceasta este solutia. Rihanna si-a aplicat tusul cu o mica “extensie” ascendenta, care ii confera privirii un aer foarte sexy.
cum se machiaza rihanna
9. Pentru machiajul ochilor verzi, aplica pe gene doua straturi de black mascara, pentru alungire. Renunta la genele false, nu sunt foarte estetice. Mai bine cumpara-ti un mascara de calitate si invata sa il folosesti prin aplicari repetate.
10. Alege un ruj cremos (dar obligatoriu mat!) intr-o nuanta puternica. Rihanna a ales fuchsia, care ii vine foarte bine! Renunta la creionul de contur si aplica rujul direct din tub. Va trebui sa il ai mereu cu tine, pentru a improspata machiajul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu