sâmbătă, 23 iulie 2011

Machiaj profesional de vara 2011

Cosmetica
Vedetele sunt primele care se intereseaza de tendinte si adopta noile reguli sau produsele revolutionare de make-up. Insa nu de fiecare data… Unele dive sunt constiente ca anumite nuante sau trenduri nu le avantajeaza si atunci raman la un machiaj basic, nude sau clasic, pe care il imbogatesc cu un rij rosu sau black mascara.
Insa exista si staruri care au o piele perfecta, o nuanta a ochilor care le permite sa se joace cu fardurile colorate sau cu blushurile si isi schimba des coafura, vopseaua de par si tipul de machiaj.

Machiaj de vedeta

1. Beyonce

beyonce
Beyonce are o superba piele aramie si arata foarte bine cu ochii conturati cu negru. Acest machiaj smokey eyes se obtine cu un tus negru trasat pe linia pleoapei, un creion negru pe pleoapa inferioara, un blush din pudra mata bronzanta si un gloss auriu sau roz.

2. Emma Stone

emma stone
Emma Stone este, dupa parerea mea, una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood si cred ca ii sta bine cu orice fel de machiaj. Insa pentru un eveniment, poti alege sa iti accentuezi ochii cu o linie fina de tus negru, sa folosesti un blush discret, nude si un ruj rosu intr-o nuanta potrivita cu tenul tau.

3. Tendinte in machiaj: Gwyneth Paltrow

gwyneth paltrow
Gwyneth Paltrow are o piele foarte alba, pe care nu ar veni bine culori puternice. Ea a ales pentru zi, mascara negru, un blush peach, cremos si un ruj soft pink. Coafura discreta si acest machiaj ii confera un aer delicat si romantic.

4. Jennifer Lopez

jennifer lopez
Jennifer Lopez s-a jucat de multe ori cu machiajul, abordand trenduri diferite si spectaculoase. Pentru vara 2011, J.Lo a optat pentru culoare. Alege un fard de pleoape verde (mat sau sidefat), un blush discret roz si un ruj nude. Subliniza-ti genele cu doua straturi de mascara black. Renunta la pudra!

5. Megan Fox

megan fox
Megan Fox are, fara indoiala, niste ochi superbi, insa nu si-i pune de fiecare data in evidenta cu machiaj excesiv. Iat-o aici cu un fard auriu pe pleoape, mascara negru de alungire, blush nude de obraz si un gloss pink, intr-o nuanta metalica. Simplu, sexy, stralucitor!

6. Miley Cyrus

miley cyrus
Miley Cyrus este inca o adolescenta si arata foarte bine cu acest gen de machiaj nude. Este foarte indicat ziua! Foloseste o crema cu factor mare de protectie solara, o pudra cu efect de captare a luminii, aranjeaza-ti sprancenele cu un creion special, ochii pot fi subliniati cu un singur strat de mascara maro sau negru, iar pe buze foloseste un gloss transparent sau celebrul… balsam de buze.

7. Nicole Scherzinger

nicole scherzinger
Nicole Scherzinger nu se machiaza excesiv in afara scenei. Culoarea tenului, parului si ochilor ii permit sa foloseasca farduri in nuante reci, metalice. Aplica pe ochi un fard maro metalic sau in nuanta aramei. Foloseste si un creion negru pe marginea pleoapei superioare si apoi un strat de black mascara. Pometii sunt subliniati cu  ajutorului unui blush roz sofisticat, iar rujul este intr-o nuanta de bej metalic sau nude cu reflexe argintii.

9. Rihanna

machiaj rihanna
Rihanna se machiaza puternic cand este pe scena, dar in viata de zi cu zi prefera sa isi accentueze buzele. Alege si tu un astfel de machiaj pentru vara 2011: pudra translucida, corector pentru cearcane si imperfectiuni, creion verde aplicat pe pleoapa interioara, black mascara, blush nude/bej care sa reflecte lumina, ruj purple cu reflexe metalice.

10. Uma Thurman

uma thurman
Uma Thurman este o actrita foarte frumoasa, care nu are nevoie de machiaj pentru a captiva barbatii si chiar femeile din lumea intreaga. Iata cel mai bun exemplu de machiaj complet nude: crema de protectie hidratanta, fond de ten, fard de pleoape nude/bej deschis, blush cremos nude (soft peach), gloss transparent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu