vineri, 8 iulie 2011

Minimizarea porilor in 3 pasi

Minimizarea porilor in 3 pasi

Cosmetica
Uneori, tratamentele de moda veche sunt cele mai bune, iar acest tratament homemade nu face exceptie. Urmand acesti pasi simpli, poti sa ai o piele radianta si impecabila. Porii tai vor fi mai mici si pielea mai moale decat ai crezut ca pot fi vreodata.

Porii si minimizarea acestora

Iata ce ai de facut pentru a minimiza porii:

1. Foloseste un sapun natural

sapun natural
Asigura-te ca sapunul nu contine parfumuri artificiale, coloranti sau alte chimicale. Sapunurile facute in casa sunt cea mai buna alegere. Cand incepi sa-ti cureti fata, umezeste-o si intinde spuma de sapun pe toata suprafata. NU peria sau freca pielea. Pur si simplu, aplica sapunul pe fata usor si clateste.

2. Bicarbonatul de sodiu minimizeaza porii

cum minimizezi porii
In continuare, pune-ti in palma 2 lingurite de bicarbonat de sodiu. Adauga cateva picaturi de apa pana se formeaza o pasta si aplic-o pe fata cu miscari blande, circulare. Nu freca: fa miscari circulare. Fa acest lucru aproximativ 30 de secunde, apoi clateste.

3. Tamponeaza-ti fata cu un prosop moale, curat

prosoape pentru fata
Nu este nevoie sa folosesti crema hidratanta; uleiurile naturale ale tenului tau vor fi suficiente.
Rezultatele ar trebui sa fie vizibile imediat si dupa o saptamana, pielea ar trebui sa fie mai curata si mai stralucitoare. Acest tratament iti va ajuta tenul sa se foloseasca de uleiurile lui naturale. Bicarbonatul de sodiu combate bacteriile ce pot ataca porii, ajutandu-te sa obtii un ten mai stralucitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu