vineri, 8 iulie 2011

Sfaturi pentru aplicarea mascara-ului

Sfaturi pentru aplicarea mascara-ului

Cosmetica
Tocmai ti-ai cumparat al “nu stiu catelea” tip de mascara si nici acesta nu este pe gustul tau? Nu zicem ca toate tipurile si marcile de mascara sunt bune, dar poate greseala este undeva in tehnica ta de aplicare… Daca esti dispusa sa asculti, noi avem cateva sfaturi pentru tine.


1. Alege


Inainte de a cumpara un produs, trebuie sa stabilesti ce doresti de la el (e ca si in cazul barbatilor :P): vrei volum, vrei sa-ti lugeasca genele, sa le curbeze, vrei sa fie rezistent la apa? Sau poate le pe vrei pe toate, iar aici nu este o problema, exista atatea produse care le fac pe toate deodata.

2. Culoare


Asa cum probabil stii deja, mascara-ul este disponibil in mai multe culori: negru (cea mai raspandita si mai utilizata), maro (pentru blonde si pentru femeile care isi doresc un look natural) sau alte culori mai traznite pe care le poti utiliza ocazional (albastru, mov, verde).

3. Onduleaza


Daca vrei ca efectul sa fie spectaculos, atunci ai nevoie de un cleste special conceput pentru intoarcerea genelor. Foloseste-l inainte de a aplica rimelul.

4. Aplica


E timpul sa aplici rimelul. Incepe cu genele superioare, pune peria exact sub ele, cat mai aproape de radacina si mergi spre exterior realizand miscari in zig zag. Pentru zonele mai putin accesibile (coltul interior si cel exterior) foloseste doar varful periei. Insista in zonele unde iti doresti mai mult volum.
Realizeaza aceeasi miscare si pentru genele inferioare (cu miscari de jos in sus), dar cu mai mare grija de aceasta data (risti sa te murdaresti mult mai repede) si doar intr-un strat subtire (maxim doua).

Alte sfaturi:


in cazul in care te-ai murdarit, foloseste un bat de urechi pentru a curata zonele “afectate”
daca obisnuiesti sa introduci si sa scoti peria din tub de la multe ori la rand atunci cand vrei sa o “incarci”, renunta la acest obicei prost! Nu faci decat sa introduci aer in tub si sa aleterezi formula (de aceea se usuca cand ti-e lumea mai draga sau face cocoloase).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu