vineri, 8 iulie 2011

Pune-ti in evidenta decolteul!

Pune-ti in evidenta decolteul!

Cosmetica
Vara, decolteul este in prim-plan. Oferit soarelui, precum si privirilor, el prevesteste frumusetea formelor sanilor tai. Avand pielea la fel de fragila precum cea a tenului, merita toata atentia ta. Pentru a-ti sublinia feminitatea, pune-ti in evidenta decolteul!

Pentru un decolteu de vis

Vara, privirile sunt atrase de… decolteu.
Mai putin bogata in glande sebacee, pielea din zona decolteului este mai fina si mai sensibila decat restul corpului. Riscul deshidratarii este sporit si la fel de periculoase pentru piele sunt si curele de slabire. Pe de alta parte, decolteul nu beneficiaza de o sustinere musculara, de unde nevoia de ingrijire mai atenta a bustului. Tine minte, un decolteu ridat expune mai sigur varsta ta decat ridurile de la colturile ochilor.
decolteu pus in evidenta

Protejeaza-ti decolteul: obiectiv – gomajul!

Exfolierea este cheia pentru o piele fina si ferma. In cea mai mare parte din timp, fata si gatul beneficiaza de toata atentia ta.
De aceea, si decolteul trebuie sa treaca prin ritualul gomajului, pentru a elimina celulele moarte si a-i reda stralucirea. Evita ingredientele bogate in grasimi. Alege mai degraba produse de ingrijire ce contin particule abrazive. Pentru a optimiza gomajul, fa miscari circulare de jos in sus si invers.

Un plus de fermitate

Sarcina sau sutienele nepotrivite (mai ales daca faci sport) isi pun amprenta asupra bustului. Lipsiti de muschi, sanii sunt in mare parte formati din grasime si glande. Prin urmare, toate eforturile tale vor avea ca scop o piele ferma si tonica.
Nu exista o reteta miraculoasa, chiar si in cazul in care termini dusul printr-un jet de apa rece care va activa circulatia si va reda tonusul. Trebuie sa te centrezi pe agenti de fermitate si tonifiere pe masura.

Protejeaza-ti decolteul

Asezata la birou intre doua dosare, gandeste-te repede la plaja si fa niste exercitii destinate dezvoltarii muschilor pectorali si cei care dau fermitate gatului.
ingrijirea pielii

Ingrediente care te ajuta sa ai piele ferma

  • Colagenul marin, bogat in aminoacizi hidrateaza. In plus, extractul de coada-calului, bogat in siliciu, hraneste si tonifiaza pielea.
  • Uleiul de coacaze negre hraneste. impreuna cu un sistem Time Control pentru a incetini factorii de imbatranire cutanata, acest tratament este o veritabila crema de „mentinere”.
Secretul unui decolteu fabulos sta in ingrijirea pielii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu