vineri, 8 iulie 2011

Coafuri in tendintele 2011 pentru parul scurt

Coafuri in tendintele 2011 pentru parul scurt

Estetica
Parul scurt este preferat de tot mai multe femei, fiind usor de intretinut, elegant, usor de coafat. Ce tunsori si ce coafuri sunt in tendintele 2011?

Coafura strengareasca

Pentru inceput, iti prezint o coafura la moda, potrivita acestui sezon. Tunsoarea ar putea parea nereusita, ca un accident, daca nu tii seama ca acest tip de coafura este, din, nou, in trend.
coafura strengareasca
In realizarea unei asemenea tunsori, un lucru esential de care trebuie sa tii seama este forma fetei tale. Asimetria unei fete poate fi compensata printr-o coafura potrivita, astfel incat sa se obtina un look deosebit.

Coafuri 2011 pentru parul ondulat

Zilele tunsorilor drepte au trecut, acum acordandu-se tot mai multa atentie factorilor care scot in evidenta forma fetei si stilul de coafuraTunsorile scurte, asimetrice, denumite de catre hairstylisti tunsori pixie, pot fi o alegere buna pentru tine. Varfurile filate dau un aer extrem de feminin look-ului.
tunsori scurte
Nu uita ca trasaturile fetei iti sunt scoase in evidenta de tipul de coafura ales!
Totusi, tine cont ca poti da un aspect neplacut coafurii, copiind tunsori extrem de sofisticate.

Tendinte 2011: tunsoarea bob

Cele care se incadreaza in tiparul MIDI (un par subtire, de lungime medie) pot alege o coafura in tendintele 2011:bob scurt. Bobul ondulat va arata absolut cuceritor daca va fi realizat tinandu-se cont de trasaturile fetei. Nu e nevoie sa porti o tunsoare dreapta, daca aceasta nu te face sa te simti bine in pielea ta.
bob scurt
In schimb, este una din multiplele optiuni, pentru a te simti perfect in noul sezon al coafurilor. Pentru a fi la inaltime, poti purta o coafura la moda, eleganta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu