vineri, 8 iulie 2011

Coafuri 2011: Modele de coafuri cu tepi

Coafuri 2011: Modele de coafuri cu tepi

Estetica
Renunta la stilul conservator si adopta un model de coafura 2011 baieteasca, cu tepi! Femeile devin tot mai indraznete, cand vine vorba de coafuri la moda.
Adopta o coafura la moda pentru parul scurt: coafuri cu tepi! Tunsorile scurte nu sunt doar pentru barbati. Ele se potrivesc perfect si femeilor. Aceste modele de coafuri sunt usor de intretinut si se pliaza oricarui tip de eveniment.
Insa nu tuturor femeilor li se potrivesc aceste modele de coafuri cu tepi. Exista multe femei care au trasaturi minunate, carora parul scurt, cu tepi, le evidentiaza frumusetea.

Coafura ideala pentru parul scurt

Produse pentru coafuri cu tepi

Pentru a obtine coafura la moda mult dorita, trebuie sa folosesti lac sau ceara de par. Dupa spalarea parului, usuca-l usor folosind un prosop care absoarbe bine.  Aplica gel (cu fixare puternica) la radacina parului, dupa care, cu ajutorul degetelor, piaptana-ti parul in sus, creand, astfel, tepii. Repeta miscarea, folosind suvite subtiri de par. Asteapta cateva minute sa ti se usuce parul.
coafuri cu tepi
Daca vrei ca tepii sa fie mai inalti, e nevoie ca dupa uscarea gelului, sa repeti miscarea cu pieptanarea in sus. Aplica lacul de par sau ceara.

Coafura, in functie de volumul parului

Este important sa stii ca alegerea coafurii potrivite reprezinta elementul de baza pentru o coafura la moda. Celebritati ca Halle Berry, Charlize Theron sau Diane Lane sunt doar cateva dintre femeile renumite pentrumodelele de coafuri adoptate.
coafuri 2011
Desi hairstylist-ii creeaza diferite denumiri pentru tipurile de coafuri 2011 pentru parul scurt, ideea de baza este aceeasi. Este coafura care va scoate in evidenta forma fetei si linia buzelor.
Tunsorile scurte sunt ideale pentru femeile cu volum redus la par.

Tunsoare in functie de forma fetei

modele de coafuri
Nu tuturor femeilor li se potriveste aceste modele de coafuri 2011. Tunsorile scurte sunt ideale pentru femeile cu o fata in forma de para, ovala sau unghiulara. Modelele de coafuri cu tepi nu este deloc indicata femeilor cu fata rotunda, deoarece tepii tind sa accentueze pometii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu