vineri, 8 iulie 2011

Machiaj ochi caprui: Inna

Machiaj ochi caprui: Inna

Cosmetica
Daca ai ochi caprui, opteaza pentru un machiaj profesional asemanator cu cel al Innei. Toata lumea o admira si ii invidiaza succesul obtinut parca peste noapte. Femeile ii copiaza stilul, iar pustoaicele isi doresc sa fie ca ea!
Pentru un machiaj de ochi caprui Mayra a luat-o in vizor de data aceasta pe faimoasa cantareata Inna. Daca vocea si talentul sunt mai greu de copiat, machiajul unei vedete este simplu de adaptat si purtat cu incredere de orice femeie.

Machiajul profesional al Innei – machiaj pentru ochi caprui

1. Demachiaza-te cu o lotiune hidratanta si apoi aplica o masca astringenta. Dupa ce ai lasat-o sa actioneze cateva minute, indeparteaz-o cu apa calduta. Aplica o lotiune tonica.
2. Foloseste o crema coloranta pentru zi – are mai multe proprietati: hidrateaza, are factor de protectie mare si confera o nuanta placuta tenului.
machiajul profesional al innei
3. Daca folosesti crema coloranta, fondul de ten nu mai este necesar, mai ales in timpul verii. Insa daca vrei neaparat sa-l folosesti – alege o varianta lichida, cu putere mica de acoperire, care sa nu incarce tenul. Pentru camachiajul profesional sa fie impecabil, amesteca putina crema hidratanta cu fondul de ten, pentru un efect cat mai natural.
4. Anticearcanul/corectorul trebuie sa fie de foarte buna calitate. Foloseste-l sub pleoape si pe micile defecte: vase de sange vizibile, cosuri  (daca este cazul).
5. Fixeaza machiajul cu o pudra metalica, translucida, care sa matifieze tenul si sa-i dea o stralucire naturala. Indeparteaza excesul cu o pensula rotunda, mare.
6. Accentueaza-ti sprancenele cu un creion special sau cu un fard in nuanta acestora. Daca nu au o forma frumoasa, care sa te avantajeze, du-te la un salon de specialitate pentru pensat. Rezultatul va fi uimitor.
7. Incepe machiajul ochilor caprui aplicand fardurile in degrade: mai intai fard argintiu imediat sub sprancene, apoi un bej/roz pe arcada si apoi nuanta inchisa in forma de V rasturnat pe pleoapa mobila, accentuand coltul ochilor. Traseaza un contur negru cu tus sau creion kohl.
8. La un astfel de machiaj, nu trebuie sa-ti lipseasca mascara (pe langa fondul de ten). Negru, waterproof, de alungire sau de volum. Aplica doua straturi pe genele superioare si unul singur pe cele inferioare.
cum se machiaza inna
9. Pentru a da contur chipului, aplica un blush piersica sau o pudra bronzanta mata sub pometi. Nuanta trebuie sa fie cat mai naturala. Confera stralucire cu o crema speciala sau cu un fard stralucitor pe care sa le aplici pe pometi si pe tample.
10. Contureaza-ti buzele cu un creion nude, aplica apoi un ruj cremos in nuanta fardului de obraz (cat mai discret) si apoi un strat fin de pudra. La sfarsit, aplica un gloss auriu sau in nuanta fardului stralucitor. Rezultatul trebuie sa fie  machiajul natural, fin.
Unul dintre propunerile Mayra pentru machiajul de ochi caprui a fost Inna si vor mai urma alte idei si sfaturi pe parcurs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu