vineri, 8 iulie 2011

10 sfaturi pentru a avea picioare superbe!

10 sfaturi pentru a avea picioare superbe!

Cosmetica
A venit vara, este timpul pentru rochii mini, pentru pantaloni scurti si costume de baie decupate. Insa picioarele tale sunt in forma? Nu este suficient doar sa te epilezi regulat si sa mai folosesti o crema din cand in cand pentru ca picioarele tale sa arate bine!

Trucuri pentru a avea picioare superbe

1. Daca vrei sa ai picioare frumos sculptate, elegante si fine, iti recomandam sa ai o dieta sanatoasa, bazata pe legume, fructe si lactate degresate, dar si pe proteine de calitate din pui si peste. Mananca 3 mese pe zi si cantareste-te periodic, pentru a-ti monitoriza greutatea.
2. Bea multa apa, ceaiuri din plante si sucuri naturale preparate in casa. O buna hidratare este esentiala pentru piele. Rezultatele nu vor intarzia sa apara si vei observa ca esti mai odihnita, mai stralucitoare si nu mai ai senzatia de picioare grele. Redu, in acelasi timp, si cantitatea de sare consumata!
picioare hidratate si tonifiate
3. Fa multa miscare! Este, probabil, cea mai buna metoda de a-ti modela picioarele. Mergi pe jos, inoata, mergi cu rolele, pe bicicleta sau mergi la fitness. Chiar daca ai o munca de birou, fa pauze scurte in care sa te plimbi sau sa urci scarile. Ocoleste mijloacele de transport in comun, mai ales vara, si mergi pe jos. Urca pe munte, mergi pe nisip si in general, iesi din starea de confort si fa sport!
4. Epilatul se poate face prin multe metode! Lama de ras este cea mai la indemana pentru femei, insa va trebui sa o folosesti cam la doua zile, iar rezultatele nu sunt spectaculoase. Exista crema epilatoare, insa, pentru rezultate optime, va trebui sa ai cativa milimetri de par – ceea ce nu este tocmai placut. Ceara ramane cea mai buna solutie, daca vrei picioare fine si elegante timp indelungat. Mergi la un salon profesionist o data la 2-3 saptamani!
5. Cand faci baie, foloseste o perie speciala pentru picioare si una pentru calcaie. Acestea fac un masaj natural si indeparteaza celulele moarte.
6. Dusul trebuie intotdeauna sa se termine cu un jet de apa rece pe picioare, pentru tonifiere!
7. Un gomaj este foarte indicat o data pe saptamana. Aplica o crema exfolianta pe picioare si dupa un masaj, lasa-o sa actioneze cateva minute. Apoi clateste-te cu apa calduta.
epilare si tonifiere
8. Foloseste crema hidratanta dupa fiecare dus; cel mai indicat ar fi un unt de corp. Daca ai calcaiele aspre, aplica crema din belsug si pune-ti o pereche de sosete. Dormi cu ele toata noaptea.
9. Mergi la pedichiura la salon. Specialistii vor sti cum sa-ti infrumuseteze unghiile si sa indeparteze cuticulele unghiilor de la picioare.
10. Daca ai o piele foarte alba, poti folosi si autobronzant, dar dupa exfoliere si hidratare. Lasa sa intre crema bine in piele si apoi imbraca-te!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu