vineri, 8 iulie 2011

Machiaj de vedeta: Megan Fox

Machiaj de vedeta: Megan Fox

Cosmetica
Megan Fox este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cu o piele alba superba, plete negre si niste minunati ochi albastri, Megan ii face pe multi barbati sa ofteze. Insa chiar daca nu am fost si noi inzestrate cu o astfel de frumusete, asta nu inseamna ca nu ii putem copia stilul de a se aranja!
Machiaj de vedeta? Si tu il poti avea. Mayra iti prezinta machiajul profesional al lui Megan Fox.
Megan iubeste plaja si bronzul natural. Ea a declarat ca nu merge niciodata la solar, ci ca prefera sa stea 1-2 ore pe plaja cateva zile la rand, pentru a capata o nuanta superba.
Iat-o mai jos pe Megan Foz bronzata si extrem de frumos si natural machiata. Noi consideram ca ar trebui sa fie o inspiratie pentru toate femeile…

Machiaj profesional de vedeta

1. Cand esti bronzata de cateva zile, renunta la creme exfoliante pentru fata si corp si chiar la fondul de ten. Demachiza-te cu un gel sau o crema hidratanta si aplica o masca de hidratatre puternica.
cum se machiaza megan fox
2. Dupa ce ai indepartat masca de pe fata cu apa calduta, tonifiaza-ti tenul cu o lotiune delicata.
3. Aplica o crema hidratanta cu un factor foarte mare de protectie, chiar daca este dupa-amiaza si mergi la o petrecere pe plaja. Este foarte important sa fii protejata.
4. Fondul de ten nu-si are rostul, insa poti folosi o crema coloranta si stralucitoare, pentru a-ti pune in evidenta bronzul. Aplic-o cu miscari usoare si asteapta sa intre bine in piele, inainte de a continua procesul de make-up.
5. Daca te confrunti cu vase de sange sparte sau cearcane pronuntate, aplica un corector delicat pe punctele “de interes” si intinde-l bine cu degetele, astfel incat sa fie discret.
6. Daca ai un ten gras, poti aplica pudra pe zona T, adica frunte, nas, barbie. Daca tenul tau este normal si chiar daca ti se pare ca straluceste – nu folosi pudra. Nu face decat sa incarce inutil chipul.
7. Sprancenele trebuie sa fie pieptanate frumos si fixate cu putin rimel transparent.
machiaj profesional de vedeta
8. Machiaj ochi albastri: Pe pleoapele mobile traseaza o dunga mai groasa de creion kohl in nuante de gri, maro, mov sau negru. Daca te descurci cu tusul, si acesta poate fi o varianta buna. Important este ca dunga sa fie discreta si sa nu depaseasca conturul ochiului. Foloseste mascara negru, rezistent la apa, care sa-ti alungeasca genele.
9. Pe pometi poti folosi un blush crema in nuanta piersicii sau o pudra bronzanta care sa-ti accentueze nuanta naturala. Daca folosesti pudra colorata, nu uita de barbie, nas si frunte, acolo unde te “saruta” soarele mai intai.
10. Foloseste un creion intr-o nuanta nude/peach pentru a-ti desena buzele, dar nu doar conturul, ci ca un ruj. Peste creion aplica un gloss in aceeasi nuanta! Astfel, vei obtine un machiaj pentru ochi albastri de nota 10.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu