vineri, 8 iulie 2011

January Jones – machiaj in 10 pasi

January Jones – machiaj in 10 pasi

Cosmetica
January este o frumusete blonda, cu ochi albastri si cu un trup fabulos.
Insa micul ei defect este faptul ca are ochii foarte apropiati.
De aceea, actrita a invatat de la profesionisti cum sa se machieze corect si acum nu mai lasa pe nimeni sa ii aplice make-up-ul zilnic.

January Jones si un machiaj deosebit

Un machiaj deosebit, usor de realizat a la January Jones, actrita americana de 33 de ani, care a aparut de curand pe ecranele noastre in drama Unknown, alaturi de indragitul actor Liam Neeson.
Iata mai jos cum sa realizezi un machiaj ca al luiJanuary Jones in 10 pasi:

Machiaj pentru ten

1. Pe tenul perfect demachiat, aplica o masca de purificare. Poate fi din argila sau cu extract de fructe. Dupa ce a actionat 10 minute, indeparteaz-o cu apa calduta. Tonifiaza-ti tenul cu un tonic delicat.
2. Aplica o crema hidratanta cu FPS mare. Las-o sa intre in piele. Foloseste apoi o crema speciala de perfectare a tenului. Este transparenta si matifiaza pielea.
3. Poti aplica o crema coloranta cu accente aurii sau un fond de ten lichid, cu putere medie de acoperire. Indiferent ce preferi, aplic-o pe toata fata, pe gat si pe decolteu.
4. Foloseste un corector lichid, intr-o nuanta usor mai deschisa ca tenul tau. Aplica-l prin tamponare cu degetele pe zonele cu probleme.
5. Renunta la pudra, mai ales daca este vara. Daca totusi ai un ten gras, iar crema de perfectare nu a rezolvat problema, poti folosi o pudra mata pe zona T (frunte, nas, barbie).

Machiajul ochilor si sprancenelor

6. Pentru un machiaj reusit, defineste-ti sprancenele. Daca acestea nu sunt pensate perfect si sunt prea subtiri, deseneaza fire discrete de par, cu un creion special, in nuanta parului tau sau doar cu un tin mai inchis.
7. Pentru a “indeparta” optic ochii, January foloseste un fard sidefat deschis la culoare pe coltul intern al acestora. Poti folosi si un fard crema, insa s-ar putea sa ai surpriza ca acesta sa se “adune”. Cel mai indicat este fardul pulbere, sidefat, in nuante discrete de mov, verde, albastru, chiar alb.
8. Pe coltul extern al ochilor traseaza o linie ascendenta cu un dermatograf sau cu tus si estompeaz-o cu degetul. Pentru un machiaj cu efect mai soft, aplica putin fard mat de culoare inchisa peste creion sau tus. Pe arcada este indicat sa folosesti un fard deschis la culoare, in nuanta brush-ului sau intr-o nuanta de bej/nude/peach/pink. Pentru un machiaj de durata, alege mascara negru, rezistent la apa, dar aplica-l doar in coltul exterior al ochilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu