vineri, 8 iulie 2011

7 culori de par la moda in vara 2011

7 culori de par la moda in vara 2011

Estetica
Daca te-ai gandit sa-ti schimbi culoarea parului pentru vacanta din aceasta vara, noi iti recomandam cateva nuante la moda, adoptate de vedetele de la Hollywood si intretinute cu grija.
Nu uita sa ceri sfatul unui profesionist si sa mergi la salon macar pentru prima vopsire – pentru a avea un parvopsit cu atentie si stralcitor. Nu incerca sa treci de la brunet la blond platinat acasa sau de la blond la roscat -  s-ar putea sa iti regreti decizia.
Un stilist va sti intotdeauna ce nuanta a parului se potriveste tenului tau si cat de greu iti va fi sa o intretii.
Daca totusi schimbarile nu sunt drastice, ai grija ce vopsea de par alegi – trebuie sa fie de calitate si asta de cele mai multe ori se reflecta in pret.
Culoarea vedeta a sezonului vara 2011 este rosul – mai ales nuanta aramei – iar divele s-au ingramadit sa isi “comande” cele mai calde tonuri de aramiu, suvite sau chiar o coafura in totalitate roscata.

7 culori de par adoptate de vedetele de la Hollywood

1. Angelina Jolie

angelina jolie
Vedeta a optat pentru suvite de mai multe culori in pletele sale castanii. Bretonul si nuanta deschisa a suvitelor dau volum coafurii, fara sa fie necesare produse  speciale de ingrijire. Aceasta culoare se obtine pe un parcastaniu inchis cu accente aramii si blonde, ca si cum parul ar fi fost decolorat natural de soare.

2. Coafura retro: Christina Aguilera

coafura retro christina aguilera
Christina Aguilera prefera o coafura retro, blond-platinat. Aceasta se obtine doar la salon, prin metode specifice, deci nu incerca acasa! Trebuie sa stii, insa, ca este destul de greu de intretinut, pentru ca indiferent de culoarea naturala a parului tau – aceasta se va observa la doar una-doua saptamani dupa vopsire.



3. Par castaniu si suvite aramii

par castaniu si suvite aramii
Megan Fox este o bruneta extrem de sexy. Vedeta nu face, de obicei, schimbari drastice la coafura sa, insa pentru vara aceasta a ales sa isi imbogateasca pletele cu ceva suvite aramii, obtinute fie cu vopsea permanenta, fie cu un sampon colorant.

4. Roscata Nicole Kidman

roscata nicole kidman
Nicole Kidman a fost mereu o roscata focoasa. Insa in acest sezon, ea a mers pe mana stilistilor si a ales nuanta aramei, nu rosul clasic pe care il purta. In plus, cateva suvite blonde ii confera volum si “blandete” coafurii. Aceasta nuanta se obtine la salon, dupa o decolorare si o vopsire atent executate. Nu incerca acasa daca nu esti sigura ca nuanta ti se potriveste!

5. Nuanta extravaganta Rihannei

nuanta extravaganta a rihannei
Rihanna este tanara si curajoasa. Statutul ei de vedeta internationala, cu aparitii excentrice pe scenele din lumea intreaga, ii permite sa adopte coafuri extravagante. De data aceasta, insa, ii sta chiar bine. Cantareata a optat pentru un rosu stralucitor si pentru o tunsoare bob-mediu, care ii pune in evidenta tenul si ochii. Inainte de a adopta aceasta culoare, incearca o peruca, pentru a vedea daca te avantajeaza.

6. Nuanta alunei a lui Scarlett Johansson

nuanta alunei a lui scarlett johansson
Scarlett Johansson este senzuala si romantica. Ea a mers pe varianta naturala si a ales nuanta alunei, in loc de blond deschis. Acest saten-blond cald vine bine oricarei persoane, iar buclele indulcesc trasaturile. Este o alegere inspirata si usor de intretinut.

7. Kate Hudson prefera nuanta mierii

kate hudson prefera nuanta mierii
Kate Hudson este genul de femeie care nu cred ca isi va schimba vreodata coafura sau nuanta parului. Si trebuie sa recunoastem ca ii vine excelent! Blondul cald – nuanta mierii – se obtine cu usurinta la un salon de specialitate! Roaga stilistul sa iti faca si suvinte mai deschise pentru volum, iar radacinile sa ramana intr-o nuanta de saten mediu spre blond. Buclele se pot realiza cu usurinta si acasa – cu bigudiuri calde sau cu un ondulator.
Pentru un par stralucitor, opteaza pentru produse de ingrijire de calitate!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu