joi, 7 iulie 2011

Sfaturi si trucuri de machiaj de la Kate Winslet

Sfaturi si trucuri de machiaj de la Kate Winslet

Cosmetica
Superba actrita Kate Winslet este numita “trandafirul englezesc” si nu degeaba.
Frumusetea ei clasica, pielea alba, ochii albastri si parul blond sunt admirate de toate femeile, dar mai ales de barbatii din intreaga lume.

Kate Winslet – machiaj in 10 pasi

Kate Winslet nu petrece ore intregi la plaja si isi protejeaza pielea foarte deschisa la culoare de soare si de vant. In viata de zi cu zi nu foloseste machiaj excesiv, ba chiar din contra,  se ingrijeste constant, hidratandu-se si folosind make-up doar la filmari sau la evenimente.
Iata mai jos cum sa realizezi in 10 pasi un machiaj ca al actritei Kate Winslet:
1. Demachiaza-te cu o crema speciala pentru tipul tau de ten si apoi aplica o masca hidratanta. Dupa ce a intrat bine in piele, clateste-ti fata cu apa calduta si aplica o solutie tonica.
2. Aplica o crema ultra-hidratanta pe fata si decolteu, care sa aiba obligatoriu factor de protectie solara mare. Pentru ochi foloseste o crema speciala anti-rid.
3. Fondul de ten trebuie sa se confunde cu pielea – il poti testa la magazin pe incheietura mainii sau pe gat. Intinde-l cu un buretel umed si nu negjlija gatul, decolteul sau urechile. Nu trebuie sa arate ca o masca!
kate winslet
4. Corectorul sau anticearcanul este si el foarte important. Iti recomand varianta lichida, deschisa la culoare. Il poti aplica tot cu un buretel umed sau cu degetele si il estompezi prin tamponare repetata.
5. Aplica o pudra metalica, soft, pentru a “stabiliza” machiajul. Daca ai tenul gras aceasta pudra nu trebuie sa fie stralucitoare, ci doar sa capteze lumina delicat.
6. Contureaza-ti ochii cu un creion intr-o nuanta delicata – maro deschis sau gri. Intinde bine cu degetul ca sa nu para un contur prea corect.
7. Aplica un fard deschis la culoare, stralucitor (blue, vernil, mov, soft pink sau bej) pe toata pleoapa si pe arcada, in degrade. Nu uita sa-l aplici si in coltul ochilor pentru a fi cat mai fresh!
8. Pe pleoapele mobile aplica o linie cat mai fina de tus negru, exact la baza acestora si doar spre coltul extern al ochiului. Foloseste un rimel negru rezistent la apa, cu efect de alungire a genelor, intr-un singur strat.

machiaj Kate Winslet
Machiaj Kate Winslet
9. Pe pometi si pe frunte aplica un blush pudra intr-o nuanta naturala, de soft pink sau peach. Acesta poate fi stralucitor sau mat. Daca ai trasaturi mai pline, evita fardul stralucitor.
10. Contureaza-ti buzele cu un creion special nude, bej sau roz pal. Aplica un ruj hidratant in aceeasi nuanta, indeparteaza excesul cu un servetel si apoi aplica un gloss transparent.
Un machiaj discret este intotdeauna un machiaj elegant!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu