vineri, 8 iulie 2011

10 alimente de consumat pe plaja

10 alimente de consumat pe plaja

Dieta&Fitness
Multe femei renunta la diete cand pleaca in vacanta, iar pe plaja consuma produse bogate in zahar sau cofeina, mancare de tip fast-food sau alimente traditionale zonei in care se afla. Nu este nimic rau in asta, daca nu exagerezi!
Insa pentru sanatatea ta si pentru a obtine un bronz spectaculos, este indicat sa fii atenta ce alimente alegi si sa consumi cat mai multe fructe si legume, verdeturi si lichide.
Unele alimente sunt mai potrivite pentru consumul pe plaja decat altele. De ce? Pentru ca te hidrateaza intens, garanteaza o nuanta frumoasa pielii tale si iti mentin silueta.

Top 10 alimente de consumat pe plaja

1. Ananas

alimente sanatoase ananasul
Pe plajele din intreaga lume vei gasi vanzatori ambulanti de ananas. Acest fruct zemos si bun este excelent atat pentru vitaminele sale, cat si pentru faptul ca… te ajuta sa slabesti. Daca vei manca zilnic ananas si vei face miscare – s-ar putea sa te intorci din vacanta cu o silueta de invidiat.

2. Caise

fructe de vara caise
Sunt usor de luat in geanta de plaja si iti asigura un bronz superb. In plus, sunt hranitoare, au multe vitamine si iti satisfac pofta de dulce. Combina caisele cu migdale sau nuci si vei avea parte de o gustare sanatoasa si rapida.

3. Pepene rosu

pepene rosu
Este ultra hidratant si chiar daca nu este tocmai usor de consumat, ti-l recomandam cu drag pentru zilele toride de vara. Pentru a-l manca mai usor, taie de acasa feliute mici si ia-le cu tine intr-o caserola de plastic. Daca ai si o geanta frigorifica este perfect!

4. Morcovi

legume morcovi
Afla ca aceste legume gustoase fac minuni cu tenul tau. Bronzul se va “prinde” mai repede si va avea o nuanta foarte frumoasa, deci ia cu tine celebrele bastonase din morcovi! In plus, nu vei mai simti o foame intensa la pranz…

5. Pepene galben

pepene galben
Este gustos, parfumat, hidratant si asigura un bronz frumos. Si acesta ar trebui luat intr-o caserola de plastic, pentru a-l manca usor. In plus, este mult mai bun rece.

6. Iaurt cu fructe congelate

iaurt cu fructe congelate
Pune cu o seara inainte la congelator iaurturi mici, amestecate cu fructele tale preferate, iar a doua zi ia-le cu tine pe plaja. Sunt hranitoare si excelente la gust. Nu vei mai simti nevoia de inghetata si vei avea grija de silueta ta!

7. Banane congelate

banane congelate
Fa-ti un desert spectaculos topind putina ciocolata neagra si inmuind bananele in ea. Apoi le pui in congelator si cand sunt inghetate, le poti lua cu tine, intr-o geanta frigorifica, pe plaja.

8. Piersici

fructe de consumat pe plaja piersici
Gustoasele fructe ale verii sunt minunate pentru tenul si, in general, pentru sanatatea ta. Sunt hranitoare, hidratante si pline de vitamine. Si ele au un rol important in bronzarea rapida si frumoasa.

9. Alimente sanatoase: ardei galbeni

ardei galbeni
Daca iti plac ardeii, iti recomandam sa ii mananci la plaja, dar si acasa. Vitaminele din acestia si culoarea lor ajuta la obtinerea unui bronz uniform si de durata.

10. Fructe rosii

fructe rosii
Profita de fructele verii (mure, capsuni, cirese, afine, zmeura etc), care sunt pline de antioxidanti si de vitamine. Sunt, poate, cele mai indicate pentru sanatatea ta si, in plus, te ajuta in mentinerea unei siluete frumoase.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu