marți, 5 iulie 2011

Machiaj fresh pas cu pas

Machiaj Fresh...pas cu pas



Fie ca e dimineata si va machiati pentru o zi obisnuita, fie ca e seara si vreti sa iesiti in oras, pasii sunt aceeasi...difera doar culorile pe care le folositi si intensitatea lor. Puteti cu siguranta sa omiteti anumiti pasi daca doriti si desigur timpul acordat fiecarui pas va varia in functie de locul pe care doriti sa il accentuati. Bucurati-va de fiecare minut petrecut in fata oglinzii. Daca se intampla sa gresiti nu e nici o problema, stergeti simplu cu servetele demachiante si reveniti. Nu va grabiti! Cand lucrati incet, puteti evalua mai bine efectele fiecarui pas-si nu va veti gasi in situatia de a va plictisi. 



1. Incepeti oricare aplicare a machiajului cu tenul si cu buzele hidratate (cautati-va o crema hidratanta si un balsam de buze pe care sa le folositi cu regularitate). 

2. Abia dupa terminarea acestei operatii va incepe machiajul propriu-zis prin aplicarea fondului de ten. Aplicati baza deasupra pleoapelor, sub ochi si in in jurul narilor. Atentie, nu exagerati cu fondul de ten, daca e prea mult fata va avea un aspect de masca. 

3. In cazul in care obrazul prezinta anumite imperfectiuni se va recurge la machiajul corector. In aceasta faza, daca este necesar, se poate aplica fardul anticearcan, care se va folosi numai daca cearcanele sunt foarte pronuntate. El se aplica peste fondul de ten. 

4. Pudra se aplica pentru a inlatura stalucirea si pentru a lasa un luciu sanatos, foarte putin cu o perie speciala pentru pudra. 

Truc: se plica un strat mai gros de pudra sub ochi pentru a evita o eventuala problema cu machiajul ochilor. 

5. Se aplica pe pleoape fardul dorit, de la coltul interior al ochiului pana la coltul exterior folosind o cantiate minima de fard. 

6. Rasucim genele si aplicam mascara, sus si jos 

7. Sprancenele, pentru a le putea da o forma folositi o perie speciala, le periati pentru a fi netezite si pentru a fi moi. 

Dupa ce ati terminat cu aplicarea machiajului ochilor aveti grija sa inlaturati excesul de pudra sau fard care mai cade uneori pe obraji in timpul procesului. 

8. Aplicati pudra de obraz. Acest pas poate fi sarit…asta daca doriti sa va pastrati culoarea naturala a obrajilor insa, putina pudra va accentua forma fetei. 

9. Buzele nu sunt de neglijat. Am aplicat un ruj si luciul de buze si machiajul e gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu