marți, 5 iulie 2011

Autobronzante.

Daca ai pielea mai inchisa te sfatuiesc sa folosesti Dove Summer Glow Beauty Body Lotion. Multe stim ca secretul pentru o piele frumasa este hidratarea, Iar cand catifelarea se completeaza cu o frumoasa nuanta de bronz fin, pielea noastra devine absolut irezistibila. Si stim doar ca asta le place baietilor.Lotiunea de corp Dove Summer Glow Beauty Body Lotion iti catifeleaza pielea si o ingrijeste lasand-o cu un frumos aspect tot timpul anului. Aplica zilnic pe piele pentru a putea obtine un bronz perfect si usor. Nu inlocuieste lotiunea pentru protectie solara.


Stiu ca nu ii inca vara, dar daca esti invitata sa mergi undeva la o petrecere si vrei sa ai o culoare frumosa pe decolteu, brate sau ten, pana in weekend, iti recomand sa folosesti lotiunea Summer Glow Soft Shimmer care contine agenti delicatii de autobronzare si particule care reflecta lumina oferind pielii tale in acelasi timp stralucire frumoasa de matase si ingrijire.
Aplicata zilnic, lotiune ofera pielii tale stralucire naturala si iti asigura treptat un bronz usor si un aspect minunat de vacanta, tot timpul anului. In plus, aceasta va adauga si un plus de stralucire naturala pielii deja bronzate, zi dupa zi. Aplica in fiecare zi pe piele pentru a putea obtine treptat un bronz usor.
Lasa lotiunea sa se absoarba in totalitate si nu uita sa clatesi mainile dupa utilizare.Summer Glow Soft Shimmer nu inlocuieste lotiunea pentru protectie solara. Evita cat mai mult posibil contactul cu ochii.



                                              Sper sa va placa..Pa!!
Zada

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu