joi, 11 august 2011


Top 6 rochii ciudate

Trendsetter
 Trecem de la ingenios la ridicol, punand in revista cateva dintre cele mai bizare rochii pe care le-am vazut vreodata.

1. Rochia din par uman

rochii ciudate din par uman
Rochia alcatuita din par este una dintre cele mai stranii pe care mi-a fost dat sa le vad. Acest model de rochie este alcatuit in intregime din par uman si, trecand peste aspectul usor bizar, este chiar dragut.

2. Rochia din carne

lady gaga imbracata in carne cruda
Din acest top de ciudatenii nu putea sa lipseasca tocmai Lady Gaga, cea care a uimit si socat de nenumarate ori prin stilul ei de moda nonconformist. Rochia din carne este, in opinia mea, una dintre cele mai socante aparitii ale ultimelor decenii.

3. Rochia alcatuita din ziare

haina din ziare
Iata un alt material inedit folosit pentru designul unei rochii ciudate: hartia de ziar. Poate ca nu este tocmai cea mai potrivita optiune daca esti invitata la un eveniment monden, insa trebuie sa recunosti ca arata interesant.

4. Model de rochie din hartie igienica

rochita din hartie igienica
Dupa rochia alcatuita din hartie de ziar, iti prezint rochia din hartie igienica. Trebuie sa recunosc ca aceasta rochie m-a uimit, vazand doar fotografia nici nu mi-as fi dat seama ca este alcatuita in intregime din hartie igienica. Rochia a luat nastere cu ocazia BT couture collection, o prezentare de moda exclusiv dedicata rochiilor alcatuite din acest material, sponsorizata bineinteles, de un renumit brand canadian producator de hartie igienica.

5. Rochie din baloane

rochie din balon
Iata un model de rochie inedit alcatuit tocmai din… baloane. Te poti gandi la aceasta optiune daca mergi la un bal mascat sau o petrecere tematica, insa numai in cazul in care iti propui sa stai departe de obiecte ascutite sau tigari.

7. Rochia din banda adeziva

model de rochie din banda adeziva
Aceasta rochie stilata este realizata in intregime din banda adeziva. Desi pare incredibil, chiar si diadema si detaliile de pe corset sunt realizate tot din banda adeziva. Autoarea este o artista specializata pe realizarea diferitor accesorii si obiecte din acest material, cunoscuta sub pseudonimul “Duck Tape Bandit”.
 
Tu care din aceste modele de rochii ciudate ai fi de acord sa porti la un eveniment iesit din comun?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu